Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Most jött meg ez a kábel, Supertöltést tudja, ennél olcsóbban még nem találtam.
-
ToXeN
tag
Más is észrevette már, hogy nem pontos az óra?? Ilyen aprósággal gondolom senki nem foglalkozik, de 2 percet rendszeresen elmászik...manuálisba és auto módba is.
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
Simcsi123
csendes újonc
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni a Telefonkezelő nagy fogyasztású alkalmazás található riogatását?Hosszan nyomtam rá, ott mindent kikapcsoltam, mégis kapom félóránként... -
tutaj01
aktív tag
A manuális frissítésssel kapcsolatban:
Többeknek kidobja az instabil hálózatot, illetve ha el is indul, irgalmatlanul lassú tempóval.
No nekem ugyanez volt, és arra jutottam, hogy miután elkezdi a letöltést, szüneteltetni kell, át kell kapcsolni mobilnetre, majd újra szünet. Ezután wifi beállítások, és a proxynál törölni a beirt értékeket. Gyakorlatilag vissza tenni a proxy nincs beállításra. Wifi vissza, és amit tud a net, azzal a tempóval már jön is. Gondoltam megosztomLG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Looserke
őstag
Megjött az üvegfóliám (egy hét alatt):
Még nem raktam fel, szerintem csak holnap, akkor majd rakok is fel képeket, de rárakva a telefonra szinte egy az egyben akkora, mint a gyári fólia, talán egy tized mm-el szélesebb is nála. Szerintem pont tökéletes a mérete, remélem a széleken ugyanúgy le fog tapadni, mint a gyári fólia.
[ Szerkesztve ]
-
code1005
senior tag
Egyébként alapból nincs ezen a telón GG üveg?
plata o plomo
-
r3dwo0d
tag
A töltési ledet ki lehet esetleg valahogy kapcsolni? Vagy csak külső app segítségével lehet megoldani?
-
Looserke
őstag
válasz #45553408 #3175 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ha finoman jelzem valakinek egy kacsintós smájlival együtt, hogy egy alap magyar szavunkat rosszul írta le (10-ből sajnos 5-en rosszul írják állandóan a fórumokon), akkor az miért ilyen nagy probléma, ráadásul mindezt off-ban tettem.
[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
Amúgy ha jó tudom nem Gorilla van rajta. Konkrétan a gyártó nem nevezte meg ezt valaki itt írta a fórumon. Nekem kicsit már jön föl a gyári de fólia de még szolgál. Rendeltem kemény.0,9 dolcsiért sima nem übeg fóliát. Méretre ugyan az mint a gyári minőségre még nembtudom.
Szerintem úgy is felválik ennek is a széle. Rendelek még vagy 5db ot aztán egész évben kitart. Ennyi
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
snorbi82
senior tag
válasz #45553408 #3187 üzenetére
Azért van már mint felrakni:
[ROM][STABLE][N][7.0][B156][21.02.17][MHA-L29C432] S.H.I.E.L.D.-Rom V1.0
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Pongi1975
tag
válasz #45553408 #3189 üzenetére
De említik:
HOW-TO Install the Rom:
0. Make sure you have ticked OEM Unlock and USB Debugging on in Developer Settings!!!!
1. Make sure you have TWRP 3.0.2-2 installed from this thread here: TWRP Mate 9 Recovery Thread (this includes having an unlocked bootloader)[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
Nem próbáltam csak saját felelőségre
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs