Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
Az új FF már jól jeleníti meg a file méreteket ... valaki próbálta már az új FF el le szedni és felrakni a 181 et?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Aryon87
félisten
Üdv!
Mostantól hivatalosan is Mate 9 tulaj lettem, egy Silver monolit példánnyal.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok. Én [link] ezt rendeltem aliról. Pont lefedi az aktív kijelzőt.
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz Techergo87 #4447 üzenetére
Én xprotectort használok, ez eltakarja az aktív kijelzőt.
-
Techergo87
csendes tag
válasz bokarcsi71 #4472 üzenetére
Egy képet készítenél róla?
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz Techergo87 #4473 üzenetére
-
Nfsman20
tag
Üdv mindekinek!
Látom megy kegyetlen módon az üveg mizéria. Nekem ilyen van és teljesen lefedi az aktív kijelzőt, nem áll el a szélén. Szóval van olyan, ami jó.
Sajnos a képek nem a legjobbak, csak kapucsengő (Nokia 5800) volt itthon
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Aryon87
félisten
Elozo irasom targytalan, megrendeltem vegul.
Mas kerdes: latom FF-n hogy van B181. Valaki feltette mar?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
TopGun
csendes tag
válasz Nfsman20 #4475 üzenetére
Szia!
A kepek alapjan ez tenyleg jol fed es jol is nez ki! Mennyire gyujti az ujjlenyomatot es mennyire zsirosodik? konnyu tisztitani? Konnyu volt feltenni? Mennyi ido alatt kaptad meg?
Mas tema: nekem meg csak februar ota van meg a telom es csak a vele "erkezett" MHA-L29C432B126 van fent, egy ideje kinalgatja mar, hogy tegyem fel ezt: MHA-L29C432B156, azt irja ebben benne van a 10x-es zoom es mas dolgokat is javitottak benne, szerintetek erdemes feltenni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link] Ezt már láttátok? Nagyon meggyőző...
-
Aryon87
félisten
Sracok, a kameraval lehet valamit buveszkedni? Nem olyan mint gondoltam, eddig egy normalis kepet nem sikerult csinalnom vele
Honor 8 lepipalja ebben.
Nem tudom elhinni, hogy ez a kamera ennyit tud.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz #35723520 #4488 üzenetére
Sokkal szebb. Lattam rloben az S8-at, nem ajultam el tole, G6 is szebb annal.
Amugy a Huaweinek nincs szegyenkeznivaloja, mert a Honor 8 is megszorongatja az S7edge-t.. pedig nem egy liga.Dreamie: nemtom, valahogy olyan furan latom a kepeimet..
[ Szerkesztve ]
-
Nfsman20
tag
Üdv!
Feltenni ugyanannyiból állt, mint akármelyiket, egyszer még vissza is kellett szednem, mert ferdén raktam rá. Utána volt körben egy 2mm-es csík, ami nem tapadt le, de ez fokozatosan tűnik el, ma már szinte teljesen légmentes körbe. Ujjlenyomat, hát... kinek mennyire zsírosodik a keze, de ha valakinek szárazabb a bőre, akkor egyáltalán nem maszatolódik, ha izzadok meg ilyenek, akkor egy mikorszálas kendővel simán le lehet törölni. Kb 2 hét alatt jött meg, ráadásul véletlen kettőt küldtek.
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Aryon87
félisten
FF-vel sikerult leszednem a B181 4xxmb valtozatot. Dload mappas dolog hogyan mukodik? Vagy a 3 gombos?
-
spawn21
veterán
Nekem brutális módon elkezdett laggolni a telefon. Nemrég volt fr. Nagyon fel tud baszni, pedig szeretem
s24U+15p
-
törölt tag
válasz tal-garius #4495 üzenetére
Tényleg komolyabb a kinézete!
De érdemes ezt is megnézni:[Mate 9 vs iphone 7 plus][ Szerkesztve ]
-
nyeklenyukk
csendes tag
Sziasztok!
Most mi a helyzet a Galileo műholdakkal? Mert három programból egy sem látja....
Ki milyen hívásrözítő progit használ? -
thebear007
aktív tag
válasz #24536576 #4496 üzenetére
Mondjuk nekem kivan a hócipőm a mattel, a bt, a szoftverfrissítés miatt. A samu szolgáltatásokvan veri sajnos. A kqmera nekem elmegy a maten, de a samu lézeres fókusza....
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
tothjani81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.