Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Megvan a "megoldás": itthon 3 óra a SOT (Buda), van, ahol meg 6 (pl. London). Extrém érzékeny valami hálózati dologra, mert itthon is maximum a térerő. Ez magyarázhatja, hogy miért van valakinek dupla annyi akkuideje, mint másnak.
Ami elég szomorú, sose volt ilyen problémám telefonnal.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
A gyarilag hozzaadott telefontokot jol osszekarcoltam a zsebemben, ugy hogy semmit sem tettem melle. S porosodik is szepen.
Ovre teheto tokot tudnatok ajanlani hozza?
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
missz
tag
válasz Cingáriusz #3347 üzenetére
Nem lehet h hibás?
Én mára várom a készüléket, nagyon kiváncsi vagyok, főleg a kamerára, elsősorban a monochrome miatt választottam ezt... volt p9em is, sajnos eladtam, az igen korrekt képeket lőtt....de ha ez nem hozza majd azt a szintet, hat én sem leszek boldog....
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
Steven
addikt
gonosz leszek ... emvy add el nem vagy vele boldog... már egy hónapja nem...
más b202 ről vannak pletyik ami még béta kínában .. abban lesz elvileg 7.1.2 meg emui 5.1 azt írják gyorsabb lesz... bár nem hiszem, hogy ezt észre lehetne venni lehet placebo...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
KZP
őstag
válasz #45553408 #3450 üzenetére
Na, megvan a "kicsike".
Szép, formásabb, gyorsabb, mint a Mate 8. Viszont furcsa, hogy a minialkalmazásokban nincs benne a Képernyőzár gomb, ami a 8-asban benne volt... De még nem a B156-os firmware van rajta, úgyhogy reménykedem, hátha abban benne lesz ez a funkció. Feltenném teljes telepítéssel a B156-ot, de amikor felajánlja a gyors frissítést, kiválasztom a teljes csomag letöltését, utána nem történik semmi. Ilyenkor elkezdi a háttérben letölteni, vagy nem? -
-
törölt tag
Pont ez a lol. Felvágás helyett, gondolkozz el azon, hogy egy átlag magyar mennyit keres egy hónap alatt. Te megkeresed ezt a pénz pár óra munkával és képes vagy leírni, hogy nincs időd? Na mindegy, nem megyek bele, végén még jönne egy 2 hetes wellness. Mindenesetre szurkolok, hogy sikerüljön időt szakítanod egy új telefonra.
-
félisten
válasz #24536576 #3467 üzenetére
Még azt se mondtam, h ennél van számomra megfelelőbb telefon a piacon (valszeg nem nagyon). Csak mindenki úgy áll hozzá, hogy vagy vak imadat, vagy szar az egész.
Nem vágtam fel, annyit írtam, hogy nem mindenkinek van korlátlan ideje telefont hakolni, mert figyelembe kell venni az alternatívaköltségeket. (Meg azt se írtam, h mennyit keresek, mindegy is. )
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
magicbox
senior tag
-
lajozs
aktív tag
Javaslat: rövid alvásidődben új telefonodra egy házhoz menő, fizetett guru elvégzi helyetted az áttelepítéseket (ha megadod a Google-fiókodat, egy kattintás már jó részét el is végzi), ébredésedkor átadja, és kifizeted (órabéredből futja). Esetleg elfogadja szolgáltatásáért jelenlegi, selejt telódat. ;-)
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
félisten
válasz magicbox #3469 üzenetére
Arra van idod, amire akarod, nyilvan. Ha van szabad negy oram, akkor nem a Play Store-ban akarom feltetlenul eltolteni. Miert visszatetszo ez?
Na, de hagyjuk is, nem akartam ebbol ekkora felzudulast, nem tudom, miert nem lehet megerteni, hogy nem csak penzbeli koltsege van annak, hogy az ember telefont valt; es siman lehet, hogy a macera nem er annyit.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
spawn21
veterán
Nagyon el mentetek egy olyan irányba ami nem szép. Mindenki annyit keres amennyit, és annyit dolgozik amit akar vagy kell. Attól senki sem rosszabb mint a másik. Ezt ne hozzátok ide ha lehet
s24U+15p
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Én is beléptem a táborba egy Mate 9-el. Telekomos MHA-L29 dualos modell. 7 Plusrol jövök.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes frissíteni B126-ról a legujabbra? Többen is panaszkodtak rá az akksi miatt.
Köszi!
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
missz
tag
válasz heidrich #3475 üzenetére
Hehe, dettó Telekom és 7 plus után
Én délelőtt uzemeltem be, fel sem tudtam tölteni rendesen mert el kellett rohannom, azóta 10%ot merült
Én még nem frissitettem, ez engem is érdekel...
Ja s a fotózást elnézve, már amennyit gyors probalgattam, igenis szupernek tűnik, persze majd kiderül...
S ez a gyári (nemistudom milyen színű ,barna? Füst? )Tok...igen elegáns, nekem nagyon bejön..[ Szerkesztve ]
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
heidrich
senior tag
-
törölt tag
Azt tudni, hogy mi a különbség a 473MB-os és a 409MB-os között?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Tudom nem 100%-ba ide tartozik de egy kis segítséget szeretnék kérni telefon vásárlással kapcsolatosan.
Kinéztem 3 telefont, mivel szolgáltatótól hozom (Telekom) el így most nem az ár lenne a döntő szempont.
Szoftver támogatottság, frissítés illetve későbbiekben lehetséges okos óra vásárlás figyelembe vételéével szeretnék készüléket vásárolni.A három készülék:
Samsung Galaxy S7 Edge (Páromnak van, ezt ismerem)
Huawei Mate 9
Huawei P9 PlusTudom, hogy ez a Mate 9 topik, de hátha van itt olyan aki tud 1-2 hasznos infóval szolgálni a döntés előtt.
Esetlegesen érdemes lenne e megvárni a P10 pluszt?
Előre is köszönöm a segítségeket. -
Looserke
őstag
gyári flip tokot honnan lehet beszerezni?
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Ma csatlakoztam hozzàtok egy Mate 9-el.Abból is egy különleges darabbal.😀
A kèrdèsem az lenne hogy beregisztràltam a HiCare alkalmazàsba ma de az aranytagsàg vège 2018 februàr 28 lett.Miért?Igy nem èr a 3 év?? -
tothjani81
senior tag
Én is nagyon vaciláltam s7e, htc 10, mate 9 között de minden szempontból a mate nyert nálam. Volt azóta szerencsém s7edge el öszevetni úgymond de nem elfogultságból de a mate gyorsabb! Kijelző nagyobb készülékház elenyészően nagyobb az edgenél. Aksi jobb. Megint a matre voksolnék az biztos
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Szellem.
nagyúr
válasz tothjani81 #3495 üzenetére
Ezt nem merem leîrni.
Köszönöm mindenkinek a vàlaszt!Ìgy màr tiszta mivel ez az első Huawei-em.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest