Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simmss
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudnám kikapcsolni h gépelésnél ne rezegjen a telo?
Szinte már minden rezgést kikapcsoltam, de mikor irok, mégis rezeg. -
bobika44
csendes tag
Sziasztok!
Van egy funkció a Chromeban, ha kijelölsz egy szót, szöveget, felajánlja, hogy lefordítja gugli fordítóval. Valahogy ezt ma sikerült kikapcsolnom. Esetleg nem tudjátok, hol lehet visszaállítani?
Köszi.Huawei Mate 9
-
ficus10
csendes tag
Végre kész...bár még nem teszteltem.
Сегодня, 22:16
Релиз v7.70329
{+} Начата расширенная поддержка MATE 9 (MHA)
{+} Добавлены стоковые образы B165, B175 из MHA-C00
{+} Добавлены стоковые образы B156, B176, B180 из MHA-L09
{+} Добавлены стоковые образы B156, B158, B172, B176, B180 из MHA-L29
{+} Добавлены кастомные рекавери и superuser для MHAMostmár támogatja a készülékünket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
bakosarpi
tag
válasz ficus10 #4206 üzenetére
Ez érdekes. A program szerint tudja nyitni, és zárni is a bootloadert... Ha, valaki meg tudja erősíteni, akkor már nyitom is. Üdv!
Megkövetem magam, szerintem csak nyitni tudja...
[ Szerkesztve ]
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
-
ficus10
csendes tag
válasz Tav-Csoves #4207 üzenetére
A szoftverről itt (is) lehet olvasni...
[XDA] -
KZP
őstag
Részletre vettem, bár senkinek semmi köze hozzá. Nem gondolom, hogy attól függ valakinek az anyagi helyzete, hogy milyen telefonja van. Ha veszek egy iPhone 7-et részletre, akkor már gazdagnak fogok számítani? Vagy vásároljak csak olcsó sz.rokat? És igenis, sajnálnék kiadni pénzt egy szoftverfrissítés miatt, ami előbb-utóbb amúgyis megjelenik majd.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
A Vodanal vásárolt dual simes Mate 9 független?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Simcsi123
csendes újonc
válasz pepetech #4200 üzenetére
nagyon köszi, engem is nagyon idegesített, hogy hiába halkítom le hangos marad!
másik kisebb problémám, hogy sokszor ha előveszem a telefont, a képernyő még másodpercekig túl sötét marad, alig olvasható, nem reagál rögtön a fényviszonyokra. Automatikus fényerőn használom, esetleg más is tapasztalt hasonlót?
-
k5.20
senior tag
Állítólag érkezget a MHA-L29C185B172 build: [link]
Nézegessétek a frissítés menüt.
(Megerősíteni nem tudom, mert én már 180-n vagyok.)[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz Tav-Csoves #4222 üzenetére
Hopp, ezt csúnyán benéztem én is...csak a 172-re koncentráltam...
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Épp telefonvásárlás előtt állok
A jelöltek:
Mate 9
P9
S7 EdgeA legfontosabb szempont a készíthető képek és videók minősége.
Rengeteg tesztet és videót béztem át de eláég válto volt az eredmény. A legtöbb természetesen a Samut hozta ki győztesnek, de néha számomra kicsit túl mesterkéltnek, túlélesítettnek/túlkeményítettnek tűntek a képek.
Videóknál a samu OIS-a valhogy sokkal jobban mőködött mint a Mate esetében, de nem tudtam eldönteni hogy az emberke direkt rángatja a gépet vagy tényleg ekkora a különbség.
Van esetleg olyan köztetek aki samuról jött át?
Mate 9 felára megéri a P9- hez képest szigorúóan a kamerát nézve?Köszi a segítséget.
-
Luser2000
addikt
Már C432B181-et is jelez a FF, de még ez sem akar felcuppanni.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
törölt tag
Azért ebben az időben, elég rendesen melegszik a telefon... Note7 nem melegedett ennyire(poénokat mellőzzük). Aksiidőről ne is beszéljünk. Lehet megérett neki egy reset.
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz Cilindrik #4226 üzenetére
Nekem volt S7 Edge fél évig, meg most Mate 9, hát szerintem S7 Edge. Kamera képességek sokkal jobb S7-en, kijlező szubijektív hogy kinek mi jön be (IPS vs. AMOLED) de utóbbit sokkal jobban preferálom és a felbontás már nekem kicsit kevés a Mate 9-en eléggé "szőrösek" a szövegek kontúrjai, nem túl szép pláne ha egy S7 Edge-t mellé raksz. Üzemidőben nekem jobban bírta a Samsung pedig kisebb az akksi, nálam a Mate 9 ilyen 4-5 óra átlagos SOT-okat hozok, míg S7-tel 6+ óra simán megvolt. Always on display baromi jó találmány a Samsungnál itt ez nincs meg és hiányzik is. Vízállóság baromi jó S7nél, nekem volt, hogy életet mentett. Szoftveres rész is egyédi preferncia, csak annyit mondok, Huawei-n egyből cseréltem a gyári lanuchert novára, Samsungon a gyárit használtam. Havi frissítések a Samunál adottak itt hát eléggé össze vissza jönnek az update-k.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Szpisti
addikt
válasz heidrich #4237 üzenetére
Note4-ről jöttem, jó a szemem és nem veszem észre a különbséget, legalábbis az általam használt, kb. 25-40 centiről... (Aki ennél közelebbről nézi a telefont, na annak rossz a szeme...)
Más a helyzet, ha valaki VR szettben használja a telót. Igen, ott már feltűnik a különbség... -
mjani1172
addikt
Ne támadjuk már le ha valakinek más a véleménye, a fórum erre való hogy megbeszéljük a dolgokat.
Uiincs valakinek vámos ismerőse?[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
Mert miért ne? Magasztalnom kellene mert ez egy Mate 9 topic? Srác kérdezte és elmondtam a véleményemet mert sok készülék megfordul a kezembe és mivel használtam/használom mindkettőt elmondtam a véleményem. Ettől függetlenül szó nincs arról, hogy rossz készülék.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
spawn21
veterán
válasz heidrich #4235 üzenetére
Nagyon érdekes, mert szerintem meg pont mate 9. Van itthon s7e, nem rossz. De a szép kijelző és jó kamera itt is meg van. Bőven elég ez a felbontás. Ami arra húzná a mércét, maximum hogy kompakt. Viszonylag. Számomra hulladék a zenei teljesítmény és a gyatra hívás bug. Nem beszélve higy folyton beleérek a kijelzőbe. Nekem elég volt ahhoz, hogy el tegyem
s24U+15p
-
pamesz
tag
Sziasztok! 2 kérdéssel fordulnék hozzátok! 1 hete vásároltam T-nél a telefont. Az első kérdésem, hogy szerintetek miért van ez a lépcsőzetes jelenség a hold bal oldalán? Most csináltam a képet nemrég, és szemmel is nagyon feltűnő a dolog. Mintha egy lépcső indulna el a kép bal oldalának közepétől, és szépen menne felfelé a sarokig. Érdekes. Manuális módban csináltam, 50-es iso-val, 1/5-ös záridővel. A másik kérdésem pedig az, hogy van -e tapasztalatotok a 3 hónapos csere garanciával kapcsolatban. Ugyanis a kijelzőm alsó negyede vagy inkább ötöde sárgás színű. amikor fehér a háttér. Először azt gondoltam hogy a kijelző gombok miatt szoftveresen van a szín eltérés, de leszedetem egy full screen kijelző tesztelő progit, és fehér képnél nagyon szembetűnő. Körbemutattam a családnak, mindenki látja, valószínű kikaptam egy hibás panelt. Hogyan működik ennél az esetnél a csere dolog? Komplett dobozostul, mindenestül cserélik? Vagy csak a telefont? Bocsi a hosszú hozzászólásért, de csak hozzátok fordulhatok a hibámmal. Ja és a kép:Illetve most látom hogy lerontotta a minőséget, itt a kép nagyban is: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás