Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaZso007
tag
válasz
ForRedGlory #1248 üzenetére
Teljesen igazad van, teszt szempontjából nem ideális, kissé sántít így az összehasonlítás. Jogos!
DE - és nem kötözködés képpen... A note-nál annyit javul a minőség, hogy ha elbillentik??? - Mert akkor az akkun kívűl mást is el@ott a gyártó... -
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #1179 üzenetére
Haver neked nincs életed, hogy folyamatosan itt rontod a levegőt? Fáradj már át az S7 Edge rajongói klubba és kérlek ott boldogítsd a többieket.
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #1118 üzenetére
Légyszíves menj át az S7E topicba és rontsd ott inkább a levegőt mert itt senki se kíváncsi rád. Köszi
-
Galahed
senior tag
válasz
ForRedGlory #1096 üzenetére
nekem nincs mate 9-em, tehát nem vagyok elfogult ebben az irányban. Viszont az S7 edge től szeretnék megszabadulni. Sajnos SIM kártya és Főpanel csere után sem képes arra amit egy alap telefontól elvárhatnék, hogy tudjak vele telefonálni és engem is bármikor elérjenek. (nem fejtem ki itt mert hosszú, de ha neked S7edge telefonod van akkor tudod miről beszélek- röviden a többieknek: a telefon a legváratlanabb pillanatokban nem tud hívást kezdeményezni és ami rosszabb hívást fogadni és ezen csak újrainditás, vagy airplane mód ki-be segít.)
Soha többé samsungot az instabil , váratlan merülős hardver-szoftverével...
Azért vagyok itt mert kedden visszaviszem és ha szerencsém van akkor választhatok helyette valami más készüléket és ezek közés tartozik a Mate 9 is. (meg a Sony XZ vagy vmelyik Blackberry... stb)
-
thebear007
aktív tag
válasz
Nem ártana úgy véleményt mondani, hogy van is olyan eszközöd, amiről írsz. Tegnap láttam Astonokat és Ferrarikat, mégsem írok róla szakértőként. Emlékeim szerint te a Note7 topikban is írtál. Miután leadtuk te megvezed az S7-et. Gondolom ez arra jó, hogy megmagyarázd magadnak, jó döntés vplt. Hát, nem
-
lacus333
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1073 üzenetére
S7 a király , mate 9 szar. Igérem nem adom el másnak a telomat , mert nem károsítom meg embertársaimat ezzel a hulladékkal. Gyöztél , mehetsz másik topikba igét hirdetni.
-
törölt tag
válasz
Arra nem gondoltál, hogy az csak egy béta telefon? Direkt kiállítási darab? Vagy egyszerűen csak selejt. Nekem Note7 után, 6 évnyi elvakult Samsung fanság után megváltás ez a telefon. Vannak hiányosságai(inkább a 7.0 miatt) , de annyira gyors a rendszer, hogy kárpótol érte. Ha a Samsung nem hazudik, lehet, hogy most S7E-em van, és nem próbálok ki valami újat.
(#1082) Szpisti : Lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem. 50% alatt lassabban merül, most kinéz neki a 7-8 óra is.
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #1094 üzenetére
(#1077) zsolszabo: Jaj hagyjuk már, a telefon hivatalosan 1-2 napja kapható. Szerinted az 1-2 napja kitett telefon szét van nyomogatva, hogy abszolút nem mérvadó annak a működése?
A telefon amúgy Dec.7.-e óta kint van minden MM-ben de ismerve az oda látogatókat akár 1-2 óra alatt is szét tudják csapni.
(#1091) utomi: Benchmark huszároknak fontos is a CPU, mert az aztán mindent megmagyaráz.
Pedig ha ismered a szoftvereket akkor tudhatnád, hogy sokkal nagyobb a CPU szerepe a rendszer folyamatos működésében mint a GPU-nak. Innentől meg pont nem a Benchmark lényeg hanem , hogy a való életben is mennyire fontos a CPU szerepe.
Én nem mondtam, hogy SZAGGAT, én azt mondtam, hogy nem olyan szép folyamatosak az animációk, átmenetek.
Ha te ettől indulsz be. Én mondjuk pont kikapcsoltam az animációkat és így azonnal ott van előttem minden program. De hát bizonyára van aki az animációkat figyelgeti.
Amúgy meg neked is különösen javaslom az #1077-re adott válaszomat. Biztos, hogy az 1 napja kint lévő Mate 9 szénné van nyomogatva és biztos azért lassú. A Huawei P9 lenyűgözött már akkor, amikor még csak nyomogattam boltokban, meg is vettem és szépen pár nap alatt eltűnt az a folyamatossága, ami megvolt korábban aztán ment is vissza 14 napos elállással.
Igen lehet azért lassú mert ez nem idő hanem a telefont nyomogató egyének kérdése. Meg van ez is ugye? Azt még nem tudjuk milyen lesz később de elvileg ugye a Huawei erre, hogy később ne legyen lassú külön odafigyelt. Nyilván ez majd csak később derül ki. De egyben biztos vagyok a te kedvenc S7 Edged nagyon hamar be fog lassulni és laggolni.
Egyébként velem ellentétben fogadni mernék rá, hogy azt sem tudod, hogy milyen az S7 Edge-n a 7.0 beta... Javaslom, hogy előtte nézd meg élőben vagy olvass utána, mert jelen állás szerint én legalább mindkét telefont fogtam a kezemben, te meg csak fröcsögsz a vakvilágba.
Az igen. Vagyis az MM-ben megnyomkodtad és máris a telefon szakértője lettél.
Nos szerintem többet mondd ez rólad mint rólam. Tovább nem etetlek mert tipikus troll vagy. Csak gondoltam ne hagyjuk már szó nélkül az állításaidat.
Felőlem azt használsz amit akarsz csak kérlek szépen ne gyere ide ebbe a topicba trollkodni mert feleslegesen kelted a feszültséget. Menjél a Samsung S7E topicba és örüljetek közösen a Nougat Beta smoothságának.
-
SzaZso007
tag
válasz
Annyi topicban jártál már, és ez a téma annyiszor előkerült...
Kiállított, mindenki által agyonnyomkodott, ismertlen "előéletű" készüléket nem tekintünk viszonyítási alapnak!
Amennyiben szűz volt a kütyü, úgy visszavonom és megkövetlek... -
válasz
Fura, S7rol jövok, elsosorban azert hagytam ott, mert lagelt
Ahhoz kepest ez egy villam.
-
sirály69
őstag
válasz
Nekem villámgyors a rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest