- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Igen, csodát nem várok, csak egy emészthető szintet
Amit láttam 1-2 helyen, az már az. Viszont nem is értettem, de tesztenként is elég nagy a szórás minőségben (és most itt nem a netes tömörítésre gondolok). Arra gyanakszom, hogy ha van benne elektronikus stabilizáció, ami kapcsolható, akkor az egyiknél működött, míg a másiknál nem. Általában az abszolút képminőségen sajnos ront az elektronikus stabilizáció, mert belecroppol a képbe. A pixelsűrűség ugye adott, de kvázi digitális belenagyít azzal, hogy levágja a széleket. RX100-as gépeimnél is így működött. Minél komolyabb elektronikus stabilizálást nyomtam rá, annál szarabb lett a videó minősége. Legjobb akkor volt, ha teljesen kikapcsoltam.
sixpak:
-
kevinbest
csendes tag
-
Sógi
addikt
Nekem egyáltalán nem változott az üzem idő. Bár nagyobb frissítés esetén mindig csinálok teljes törlést és újként állítom be a telefont... De pl egy biztonsági frissítés esetén nem.
P2pp: sztem ha gyenge térerős helyen vagy érdemes át állítani a hálózati módot 3/2G re, másik telefonommal ezt csináltam ha pl cső vidéken voltam.
-
p2pp
őstag
Nálam már nem villog a 4G, de 2,5 óra SOT után 33%-on álltam.
Mintha csak fele akkora akksim lenne most.
Biztos nálam is csak a Telenor VoLte lehet a bűnös.
Ahogy ezt már leírták korábban.Ma az Uzsoki Kórház legalsó szintjén szintén ugyanez.
De itt aztán volt minden a teló kijelzőjén felváltva az "E" és a 4G+ között minden.
A VoLte felirat hol elment, hol visszajött.
De legikább csak "E". Semmi sem ment.
Felhős cuccok kampec, amikor a legjobban kellett volna persze.
Az álmenyó tetején voltak tányéros mobil cuccok, mint a parkolóházakban.
De nemtom kié lehetett? Telenor biztos nem. -
-
Igen nagyon durva nekem sem volt még ilyen telefonom ami ennyit bírt volna, pedig én extrémen sokat használom! Egyszerűen imádom, az biztos egy darabig marad pedig elég sűrűn szoktam cserélgetni a dolgaimat de ez mindenben tökéletes, hangsúlyozom számomramielőtt jönnének a trollok😅
-
kiezTe90
senior tag
Nekem nem tetszik annyira mint egy üvegfólia, de amúgy nem rossz! Illeszkedik rendesen, nincs vele baj. De nekem valahogy az az érzésem vele kapcsolatban, hogy nem lesz olyan hosszú életű mint egy üvegfólia. (Pl.: Nekem a Mate 8-on egx üvegfólia volt fent egy évig utána véletlenül repedt meg)
Na most mivel ez a fólia "puhább" vagy nem is tudom hogy mondjam, szerintem a telefon szélein hamar felfogja mondani az unalmast! Ez csak az én véleményem, lehet tévedek. -
WiZARD
addikt
Üvegnél jobb tapintású semmi se lesz.
Clearplex véleményekre kíváncsi vagyok. Gumi szerű, narancsbőrös/körömmel nyomot lehet rajta hagyni, nem 100% tisztaságú fóliát nem akarok. (és eddig az összes általam látott/próbált nedvesen felrakós, öngyógyulós mindentkibíró űrtechnikás csodafólia ilyen volt sajnos - invisibleshield/zagg, mobile outfitters, invisible shield, stb )
-
Kohattyu
csendes tag
-
-
blueMerle
veterán
-
-
vasi89
őstag
egyenlőre nincs akkor baj de lassan tényleg reagálhatna a huawei mert gyanítom sokan állnak el a vásárlástól és sok helyen készlet sincs. Karácsony előtt elég Öngól lenne, ha nem reagálnának a dologra. Sokan írnak ide akiknek zöldül de ebből nem lehet következtetést levonni hiszen az országban sem 20-30 db ilyen telefon van.
-
tomboy0013
veterán
Ha lenne statisztika is kitörölhetnéd vele. Amint itt is láthatod alig van akinek nem zöldül, szóval sanszos hogy a tiéd is zöldülni fog.
Érdemes jó alaposan utánanézni a mai csúcstelóknak vásárlás előtt mert elég sokkal akad gond, némelyikkel elég komoly, mint pl a Mate 20 Pro-val is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest