Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz beyruth82 #3671 üzenetére

Csakis frissités oldhatja meg, ez a hiba magától nem fog megjavulni.

@Kano:
    Ha neked fontos a jó kamera, és főleg ha az a fontos hogy előkapva pikk-pakk tudj fotózni (azaz nincs kedved fotónkét 3-4 percet pöcsörészni a manuális beállításokkal) akkor jelen állapot szerint ez a telefon felejtős.
    Láttad a hozzászólásaimat, én G4-ről jövök (persze nem szabad elfelejteni az a maga korában az egyik legjobb kamerás telefon volt), az én szubjektiv véleményem szerint, automata módban, ennek a telefonnak a képalkotó képessége, jelen szoftververzió mellett, lényegesen gyengébb mint a G4. Ez az én _szubjektiv_ véleményem. (és nyilván más telefonhoz viszonyitva meg lehet hogy jobb vagy csak gyengébb).

Remélhetőleg ezt később javítja a Huawei, de azért erre alapozva senki ne vegyen telefont, mert nekem sem ez az első androidos telefonom, számtalanszor láttam már (és át is éltem), amint várjuk mint a messiás a soha el nem érkező frissitést.

Ha valakinek viszont az üzemidő és vagy az android verzió (ugye ezen oreo van), és vagy a pöpec-ség számít (mert amúgy a telefon nagyon jól van összerakva és nagyon jól néz ki) és a kamera csak másodlagos/harmadlagos dolog, akkor nyugodtan vegye meg. Ez szintén az én szubjektiv véleményem.

• SystemNorbi

tag

válasz beyruth82 #3671 üzenetére

Biztos vagyok benne, hogy a kamera tekintetében fogunk kapni frissítést.

Új hozzászólás Aktív témák