Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#86973952 törölt tag válasz  Evil Snowman

üzenetére Evil Snowman

üzenetéreNem tettem még fel, mert kíváncsi vagyok a válaszra.  Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően. Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően.Tompie: 
 Nekem már egy ideje lent van a gépemen, csak még nem volt időm vele foglalkozni. Amúgy a B133 még mindig nem jött meg, majd egyszer csak megérkezik. Amúgy a B133 még mindig nem jött meg, majd egyszer csak megérkezik.Más: 
 Valaki próbált már bluetooth -os mini billentyűzetet? Ez esetben jól gondolom, hogy nem jön ki a szoftveres billentyűzet a telefonon? Dokumentumok szerkesztésénél jól jönne, ha nem mászna bele írás közben a szoftveres gombsor a kijelzőbe. Főleg fekvő módban, mert fontos a szélesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően.
 Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően.