Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dancskaa
üzenetére
Vele mindig meg voltak a közös pontok, ez nem is vitás. Én mindegyik felületet szeretem. Sőt, maga az iOS is bejön. Az elején, amikor megvettem a P7 -et, akkor böngészgettem ezerrel, hogy jaj mi ez a felület, gyorsan cseréljük le, aztán 1 - 2 nap és rájöttem, hogy imádom. Nekem egyébként még a HTC féle Sense 6 -os UI is bejön.
Én igazából azt szeretném, ha az emo elmenne a teljes vagy szinte teljes személyre szabhatóság irányába. Olyan megoldások, mint az LG -nél voltak, hogy az alsó szoftveres gombsort lehessen variálni, esetleg + 1 funkcióval bővíteni. Én abban látnám a jövőt, ha a különböző UI -k elmennének abba az irányba, amit profibb launcher -ek tudnak, hogy teljesen egyedivé tudod varázsolni a telefonod, mint a Buzz -nál. Persze nem biztos, hogy ők ugyan így gondolkozonak

Nem is dobja meg feltétlen a méretét, mert ha online hozzáférhető több tartalom (gombok, ikonok, navi sávok...stb.), amiket aztán úgy variálsz ahogy akarsz (méretét is), akkor szerintem az nagyon nagy dobás lenne. Persze nem hiszem ilyen benne lenne, de örülnék már a törekvésnek is.
Na de az a WP féle butított felület...na az kritikán aluli. Viszont ha jók az információim, akkor abban is lesz némi változás, valami ilyesmi irányba: Winp
Amúgy én G2 -n és POP C7 -en is az emu -t emuláltam, szóval nem vitás a hozzáállásom

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest