- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
P6 nekem egyszer volt a kezemben (max. 10-15 percig), makróztam vele. Nem véletlenül kezdtem érdeklődni a P7 -ről, aztán meg is vettem
Sötét részeken neki is volt problémája az élsimítással, ha nem voltak annyira jók a fényviszonyok. Bár nem mindenkinek van tapasztalata a Huawei -ről, azért dobtam fel (ettől függetlenül én is óvatosan álltam a kérdéshez). Egyébként az hogy 13 mp másodlagos, de ezt biztos te is tudod.
Pl. szürkületnél, szabadtérben nagyon sok telefon szerepel le, majd megpróbálok olyat is lőni, de szerintem annyira nem lesz tuti.
Egyébként ha jól emlékszem a pirosnál sem láttam plecsnit egy másik telefonnál, pár napja. De úgyis megyek még vissza lefixálni a bizniszt, szóval majd megnézem.
Egyre több helyről hallok, hogy gyárilag független teló kerül ki szolgáltatótktól, most már én is megnézem... Ennek a veszélyét csak ott látom, hogy valakinek eladnak egy ilyet telót 2 év hűségben papírok nélkül, aztán koppan amikor a szolgáltató tiltja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest