- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CarTom #16522 üzenetére
Huawei -nél legalább annyi a hiba, mint az LG -nél. Azért amikor aktívabban jelen voltam a fórumon, sok témában, elég komoly dolgokkal mentek a szenvedések. Pl. G620s -nél friss ROM -on a használhatlan GPS, amit megkoronázott az, hogy nem volt downgrade -re lehetőség. Semmilyen módon.
Ez nagyon készülék specifikus. P7 -nél azért eléggé rendben vannak a dolgok, kis hibáktól eltekintve.
Samsungnál már nem írom ezt alá.
DE ha már LG, a sokak által kedvelt G2 engem szét idegelt a széria hibáival. G3 sem volt az igaz, ami nem magánvélemény. G4 -gyel viszont nagyon elégedett vagyok. 1366 órája volt utoljára újraindítva a telefon, és egy deka röccenésem nincs.
P7 -et imádtam, és imádom a mai napig. Annak ellenére, hogy GPU -ban bizonyos dolgokhoz kevés, de magasan hozza még a szintet. De igazából a mai napig is a játékok 99% -t jól el lehet rajta vinni. Customozás nélkül is.
Mellesleg én még mindig azt tartom, hogy a P7 -nek van a legjobb kijelzője Huawei -ek között. Persze a P8 óta használt új IPS technológia frankó, csak helyenként nem színhű, és alacsonyabb a fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest