Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Supersu ban van a teljes unroot.
Arra katt, újraindítás és kész az unroot.
Mehet fel az új rom (B839) ?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Tompie
őstag
Akik feltették a B839-et majd írhatnának tapasztalatokat, gyorsaság, RAM, Facebook, videók stb.
Köszönöm -
fatomas673
tag
válasz Tompie #12855 üzenetére
Korábban írtam, hogy nekem minden szuperul megy a B839-n YT tökéletes, a gyári videólejátszó is minden formátumot visz" mkv, avi, stb..." hangal együtt. Nekem FB-om nincs így arról nem tudok tesztadattal szolgálni. Szerintem jól dolgoztak a fejlesztők. Ram használat képernyőképen feljebb. Az akksi merül gyorsan, de azt nem csodálom. 1-2 hét és az is remélem beáll.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
Le is formáztam az Sd-t de igy se kezdi el a 3gombos modszeres app telepítést.szikásost irja ki
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #12857 üzenetére
kicsit sok volt tegnap a hozzászólás, ezért kérdezem:
B830 van most fent?
gyári recovery?
frissítés a külső sd gyökerében lévő dload mappában?
beállítások-frissítő menüből látja a frissítést?#?*@&!
-
fatomas673
tag
válasz ricsi8800gt #12859 üzenetére
És helyi telepítésből próbáltad frissíteni?
-
fatomas673
tag
Még egy újdonság számomra, hogy játék közben bejövő hívásnál nem lép ki a játékból, hanem a felső sávban megjelenik a fogadás illetve a bontás jelzése. Ezt az eddig általam használt egyik rom sem produkálta.
Szerk: Nem csak játék közben, hanem minden alkalmazás során. Ez nálam nagy pirospont.[ Szerkesztve ]
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz Tompie #12855 üzenetére
Üdv!
Tegnap telepítettem fel a B839-et, amit linkeltem. Nálam rendesen működik minden. Kifejezettem a B830 hibáira koncentráltam, de sikerült nekik javítani a hibákat.
- Facebook és messenger videó rendesen megy, belepörgetéssel is
- Youtube videók is futnak rendesen, itt is belepörgettem, stb.
- Ébresztőóra fagyás nélkül működik
- Értesítési és egyéb hangok is rendesen állíthatók, mindig jeleznek ahogy kell
- Chrome, Firefox fagyás kihalás megszűnt, böngészőn keresztül is mennek a videók, zenék
- GPS hamar talál jelet, navigáció rendesen működik
- Kamera is megy kép és videó rögzítés egyaránt, helymeghatározással együtt is
- Magazinban az előfizetések is le lettek fordítva félig angol félig magyar de jobb mint a kínai
- Akkumulátor használat szerintem elfogadható, bár ha jól tudom kell egy kis idő még optimalizálódik
- Bluetooth kihangosítóval tökéletesen működikA rom elég gyors és gördülékeny, memóriahasználat is szerintem megfelelő.
Zeon: A rom-hoz csatolt leírásban tényleg szerepel a vendor telepítése, azonban kicsomagolás után, nincs benne külön mappa, ami tartalmazná. (szerintem csak simán mindig másolják ezt a doksit és csak a verziószámokat cserélik le benne)
u.i.: Én B623-ra húztam fel gond nélkül, előtte volt wipe.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenki. Mi lehet a probléma, ha összes romnál, kivétel a 2.3-on, ami fent volt eddíg a telefonomon, bizonyos időközönként elkezd minden akadozni. Nem vészesen, csak kissé, de nagyon idegesít a dolog. Tudom, az összefoglalóban van GPU-s kód, de egyenlőre nem használtam. Másnál is van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Papirkutya00 #12862 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ még esetleg a szabad RAM számokban? Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz fatomas673 #12856 üzenetére
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz Tompie #12864 üzenetére
Számokban annyit tudok mondani, hogy nekem jelenleg 50%-65% százalék közötti, viszont nem futtatok túl sok mindent a háttérben minimális alkalmazást engedélyeztem. Mivel 80%-ban telefonálásra és levelezésre használom. (munka miatt) Ha mást is használok akkor mikor befejeztem rábökök az optimalizálásra így rendszerint 55% környékére visszaáll.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
válasz fatomas673 #12860 üzenetére
Onnan még nem de meg prosza
-
treck1985
tag
válasz fatomas673 #12813 üzenetére
Szia. Voda függő készüléknél kellett valamit "mókolni"? Egyik barátomnak vodás készüléke van, és már nyaggat egy ideje, hogy tegyek rá neki újabb rom-ot, mert a voda sz@rik rá... :S Én már ezt a B839et használom, de nekem független a telóm. Ez a rom már neki is ideális lenne. Előre is köszi a választ!
-
ricsi8800gt
addikt
válasz fatomas673 #12860 üzenetére
Onnan fel tette érdekes.
-
fatomas673
tag
válasz treck1985 #12869 üzenetére
Szerintem felteheted!
Arra figyelj, hogy mire teszed. Előfeltételek a lenyilló összefoglalóban! Nekem már fent volt a B839 pár mb-os ota frissítése, utána nyomtam egy wipe-t.és utána telepítettem három gombos módszerel!
Előtte B609 volt minden működött, de ez szerintem minden tekintetben jobb. Mondom ezt úgy, hogy egy napja sincs fent a rom!
Biztosan más vodás készülékkel rendelkezők is feltették, én is várom a véleményüket![ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz fatomas673 #12871 üzenetére
Te egy Zseni vagy!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz fatomas673 #12873 üzenetére
Dicséret, nem látod a tapsot? Azért mert, ügyesen nyomtad a wipe-t. Megdicsértelek.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fatomas673 #12875 üzenetére
Várj, míg ötven leszel...
Nekem már maradnak a kipróbált dolgok, a Tempered Glass feltételéhez is végignéztem mindent... -
fatomas673
tag
válasz philoxenia #12876 üzenetére
Igen! De nekem az alap szakmám is merőben eltér a mobilkomunikációtól! Amit tudok azt csak a kisérletező énem tette úgy, hogy sokszor ráfaragtam! De itt a fórumon azért van pár hozzáértő ember. Nekik külön köszönet!! Ugye tudjátok kikről van szó és nem kell őket név szerint említeni!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fatomas673 #12877 üzenetére
Hiába tanultam műszerésznek, amikor végeztem még csak a Knight Riderben volt mobiltelefon...
Azóta nekem sincs közöm a szakmához... -
Cunaja
addikt
válasz philoxenia #12878 üzenetére
Ha tudnátok mi a szakmám, kinevetnétek. Nem árulom el, mert akkor felfedem magam és lehet valakinek nem tetszik, hogy átirkálom a gyári romot. Amúgy most készül a Cunaja 2 verzió. B851 és B839 mix, Zeon barátunk kérésére.
Végre lesz egy tökéletes rom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
orbit76
tag
válasz philoxenia #12878 üzenetére
Ha lehetne, ezt lájkolnám. :-) Bár csak 40 vagyok, tehát én már ebben nőttem fel. Ja, és tudod, van az a fészbúk, ott lehet megtanulni lájkolni... :-D
-
Cunaja
addikt
Felraktam a B839-et. A véleményem, lehet hogy minden működik, de ha megnyítok mindent, amit használni szoktam, rendesen akadozik.
Hiába a szabad ram, ha nincs rendesen optimalizálva.
Egyszóval, anyagnak jó lesz, de azon kívül nem.
Már szét is bontottam.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
Még ennyi taknyos 40-50 éves sihedert...
Megszenvedtem a felrakással, mert nekem pre-rootolt Mikasa-féle B609-es volt fent előtte. Mire a rootolást kilőttem
Előtte az alap B609 boot és B609 recovery visszalapátolása bakfitty volt csupán, de a roottól leizzadtam rendesen. Wipe után nem akarta elfogadni a "háromgombost", kénytelen voltam helyi frissítéssel felrakni a B830-at. Utána nem is próbálkoztam a B839 "háromgombos" felrakással, eleve helyi frissítéssel telepítettem.
A telefon echte Vodafone-s, egyenlőre különösebb gond nincs. A Next Launchert használom már sok-sok éve, azzal kb. 1GB a szabad RAM.
Rootolásról tud valaki valamit?[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
Van valakinek baidu fiókja?
-
zorb
tag
Nálam nem lett jó a messenger videó
Samsung Galaxy S9 duos
-
jegenye77
addikt
Egy kis segítség kellene!
Letöltöttem a B839-et és kicsomagoltam.
A dload mappát miért nem tudom rámásolni az sd kártyára?
Azt írja a dload könyvtár nem jött létre.
dload-ban az UPDATE-et rá tudom másolni.Úgy is jó?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz fatomas673 #12892 üzenetére
Csak nem engedi,hogy csináljak egy ilyen nevű mappát.
-
jegenye77
addikt
válasz fatomas673 #12895 üzenetére
Azzal csomagoltam ki.
Gépen meg totalc ommanderben próbáltam másolni vagy létrehozni a dload mappát.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Tompie
őstag
válasz jegenye77 #12894 üzenetére
Formázd le a kártyát SDFormatter-el ha akkor is sz*rakodik akkor én azzal a kártyával nem is biztos, hogy hozzá mernék kezdeni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest