Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19410) sgs123456 válasza csikoszo (#19408) üzenetére


sgs123456
tag

roxan , kelemenkelo
Köszi az infókat, vipers 1.4 van rajta. Holnap mindenképpen megnézem, h mi lehet a tré és, ha sikerül megoldani, mindenképpen jelzem majd. Addig is bizakodom, h csak rom probléma van. :)

csikoszo
A backup/visszaállításban van. Ha ott görgeted az appokat, akkor találsz fehéret, zöldet, pirosat, sárgát. A fehérek többnyire a Te programjaid lesznek, ha csak nem rendszeralkalmazásról van szó, mert az piros. A rendszerszolgáltatások azok zöldek. Ha a zöldet mented le (sms, wifi, stb), az is jó lesz, de okozhat kellemetlenséget más romoknál. (FC) És vannak a sárgák, amik hordozható, hasznos rendszeradatként vannak értelmezve. Ha az sms-ről beszélünk, akkor nem menti le az egész programot az adatokkal együtt, hanem csak xml-ben tárolja le az sms-eidet és ezt azt összes romban visszaállíthatod gond nélkül.

Az usb debugging nekem mindig be van kapcsolva. Ha bekapcsoltad és még mindig írja, akkor valószínűleg fut a háttérben a tb és így hiába kapcsolgatod a debugging-ot. Alkalmazásokban lődd ki a tb-t, vagy indítsd újra a telefont bekapcsolt debugging-gal és elvileg úgy jó lesz. De egyébként nem okoz semmi trét. S2-n írta sokszor, de működött.

Nem tudom, h az ingyenes és a pro megegyezik-e, ha igen, akkor a jobb felső sarokban van egy papír, előtte meg egy pipa. Rányomsz és akkor bejön a kötegelt műveletek menüje. A biztonsági mentés részben van a kényszerített mentések ismétlése. Ezzel lement minden még1x.
És a visszaállítások részben a mindent visszaállít lehetőséggel tudsz majd értelemszerűen minden alkalmazást visszaállítani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.