- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
lafaty80 #13297 üzenetére
Figyelj, apa!
Elhisszük mind, hogy Neked nem tetszik a HTC és a Te véleményed más, mint a mienk.
Csak nem vagy SzeFo-s, nem kell elmagyarázni, miért vannak topic-ok. Mi magunk választottuk a HOX-ot, (az SGS3-mal szemben) valószínűleg mindenki más- más jellemző alapján, de talán meggyőző lehetett, hogy a HTC nem gyártott még mikrót, hűtőt, képcsöves tévét, mosógépet, ventillátort, stb, stb (ez mind a Samsung sokoldalúságát jelzi), inkább PDA-kat, okostelefonokat (High Tech Computer Corporation);
talán a HTC mellett szólhatott a masszív kialakítás (szemben az SGS3 topicban sok képen látszó kopással, a régi k750-es sony-ra emlékeztető műanyaggal);
a fényesebb, valójában egész élethű kijelző;
a proci ami mögött az nVidia áll, a Sense felület, ami akár hiszed, akár nem, nem laggol (aug.6 óta senkinél), kérlek ne gyere benchmarkokkal, stock HOX is tudja quadrant-ban a 6000+ értékeket, stb, ezért cserébe mi nagyrészt beletörődünk abba, hogy nem lehet telepakolni főzött ROM-okkal garanciavesztés nélkül. Az is elképzelhető, hogy a HOX jó stockROM-mal. Ki tudja. \(O_0)/Menjél szépen vissza a saját preferált kis topic-odba, beszélgessetek arról, hogy milyen szépen recseg a készülékház, vagy bánom is én, hogy miről, de itt Rád, és az elfogultságodra nincsen szükség.
Segítek: ide menj
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz
lafaty80 #6906 üzenetére
Vicces és érdekes cikk
Igazából szerintem a legnagyobb különbség a kettő között a külső, és a tegra3-as játékok. Az sgs3 szerintem nagyon nem lett szép... ezért is választottam a 1X-et (Az hogy az egyik 0,4 sec-el hamarabb hoz be egy weboldalt nekem oly mindegy, az akku idő meg mind a kettőnél ha használod gyorsan lepereg, ha nem használod, akkor meg sokáig bírja...
)
-
Valkűr
addikt
válasz
lafaty80 #4041 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan? Ennyire nem lehet rossz a szemed, vagy a monitorod...Ordit a különbség a One X javára. A hanggal egyet értek, az csak 12 bit a HTC esetében, de a képeken is üvölt a különbség, színek, részletek, mindenben jobb a HTC. Mondom ezt úgy, h fotózom és tükrös gépet használok, űzöm az ipart úgy 15 éve. Nem mondhatod ezekre a képekre , h jobbak.
De hát ezt mindenki döntse el maga.
-
r4z
nagyúr
válasz
lafaty80 #2329 üzenetére
A Tegra 3 dedikált audio chipje. Pontos típust nem tud senki, szerintem NVidia fejlesztés.
jacis: A Sense hajlamos laggolásra, de nem általános. A böngészőnél viszont folyamatosan fél másodpercig tart a tördelés, addig az előző tartalom marad a képernyőn.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.