Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
csacsi67
üzenetére
Köszi a tippet!
Ezek eleg jonak tünnek. Tavaly is üveget akartam volna, csak amikor vettem, akkor meg nem volt.. Bar ennyit mostmar nem szivesen adok ki megint egy foliaert, ujonnan meg azt mondom ok..
Ghost Armort nezegettem meg egyebkent, de azt is föleg a carbon folia miatt hatulra, viszont ahhoz mar jar kijelzövedö is.
Egyebkent ezek között mi a különbseg? Marmin a linkelt oldalon. Nekem mind ugyan olyannak tünik... -
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67
üzenetére
+1 Én is próbáltam mind a kettőt, szerintem is sokkal jobb. Most várom az új üveget, mert a régit harmadszorra már nem lehetett tökéletesen visszarakni. Az egyik sarka nem ragad oda. Szervizbe meg nélküle akartam beadni, hogy az illesztéseket jól csinálják meg. Amúgy jól bírja nálam is, az első hónapot minden védelem nélkül használtam, meg most az utóbbit is és sehol semmi karc.
Kopp, kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezek eleg jonak tünnek. Tavaly is üveget akartam volna, csak amikor vettem, akkor meg nem volt.. Bar ennyit mostmar nem szivesen adok ki megint egy foliaert, ujonnan meg azt mondom ok..