Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz Bdanyy #27388 üzenetére

Hát, sajnos már azt is b.szhatom, ki lett dobva a tok.. :( Visszaküldtem még tavaly angliába keresztanyámékkal, gondoltam majd visszaküldik ahova kell, onnan egyszerűbb, mert onnan lett rendelve. Aztán csak amcsi címet találtam, mondtam, hogy akkor hagyjuk a francba..
    De lehet akkor teszek még egy próbát vele. Csak nem akartam havonta rendelni 15 euróért tokot...
    Neked milyen színű van? Nekem fehér volt az ezüst Oneon, az tetszett, csak állítólag sárgul, amit nem volt időm megtapasztalni.. Nem tudom, a fekete hogy mutathat rajta.

Lehet azért kapni még "rendes" fülest is, nem csak iem-et, bár nem olyan sokat. A Bose-nak (is) van egyébként egy kb a kettő közötti kialakítású cucca, az nem tűnik rossznak, csak az meg drága..
    A TDII-höz viszont járt ilyen szivacs dugasz is, nekem az bejött, többi nekem is kiesett..

#27390 doggie: Akkor lehet tényleg teszek mé. egy próbát, hátha mostmár nem hullik szét.. Ez már inkább a 3.0, az el ső szériát eleve elcseszték, nem hagyták ki a helyet az infrának. Utána hamar jött a "javított", az meg szétvált..

#27392 Ununquatrium: Szerintem az nem nekem, de egyébként egyetértek.. :)

Jah és telefonról voltam...

Új hozzászólás Aktív témák