- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem volt türelmem vegigolvasni az összes hsz-ed, de ezt most komolyan gondoltad?
Egyreszt tök atlagos SAR erteke van, masreszt az S4-nek sem annyi, amennyit irtal, hanem a duplaja (nem eu-s meg majdnem annyi, mint a One..). Ha nagyon raersz keress ra nehany random telefonra.
Ezen kivül komolyan ez zavar, amikor elektroszmognak vagy kiteve mindenhol, hacsak nem tanyan elsz..?
Sz.rni nem tudok ugy elmenni, hogy ne vegyen körül legalabb 5 wifi, nem beszelve az egyeb radiohullamokrol, meg minden vacakrol.Rövid valasz: Nem, nem fajdul meg a fejem.. Eddig egy masik HTC-t hasznaltam, aminek masfelszeres a szar erteke, attol sem fajdult meg az elmult 2,5 evben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest