Hirdetés
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg nekem nincs okostelefonom. Kellett motorgumira a pénz
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.(#25689) stilo18: ma olvasgattam erre-arra és a HTC-vel kapcsolatban az optikai zoom jött szóba frissen. Lehet elmozdulnak arra a Dual kamerával, ugye az MWC-n volt rá mástól példa, hogy ilyen felépítéssel 13mpx és optikai zoom szerűség is elérhető. Akksival nincs gond, nem írnak rá magas értéket, de az optimalizálással behozzák.
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igazság szerint amit én várok a következô modell frissítésnél..
-végre egy rendes kamera. Az elképzelés jó, csak pakolják már meg egy két mpx-el...
Mondjuk legyen 13-as.
-sokkal ésszerűbb helykihasználást az elôlapon. Vékony káva, hangszóró maradjon, HTC felirat fekete sáv nem kell, elég hátra a logó!
-fejlettebb panel, SLCD4-itt kicsit mélyebb feketére gondolok.
Akár panel telítettségi érték állítás, Lumiak tudják, nem hiszem,hogy nagy dolog lenne...
-jobb aksi, stb stb....ezek már csak a szokâsos évi modelfrissítéses dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.