Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Én meg sajnálom.
Igaz, a One-ig (nem amikor megvettem, hanem amikor kijött, és utánaolvastam) nem is tudtam, hogy a HTC-nél mi az a Beats Audio... Aztán a one előtt vettem a HTC 8s wp telót. Na ott néztem jobban utána.
Igaz abban nem chip volt, csak szoftveres tuning, de a lényeg, hogy van 1 aktív aksis hangszóróm.Hát lémyegesen jobban, szebben, hangosabban szólt azzal a HTC telóval, mint akár melyik másikkal.

Aztán megszabadultam tőle, nem tetszett a windows phone, jött a One.
Azóta <3Na a lényeg, hogy én sajnálom, hogy kivásárolták magukat.
Elég divat cég a Beats, főleg Amerikában. Szóval lehet nem olyan jók, de "menők", dizájnos cuccaik vannak. Sokaknak ez számít. A másik, meg hogy sajnos mostánban elég rossz híre van a HTC-nek, és nem biztos, hogy akármelyik nagyobb hangcuccos cég is a nevét akarná adni hozzájuk.. :/
Vagy a másik véglet, hogy a HTC nem áll úgy, hogy sok pénzt költsön egy menőbb cégre.
Pont amiért a beats is ki bírta magát vásárolni...
Na ez csak az én véleményem, de én sajnálom..

Nyilván a jövőben (csak) emiatt nem fogok elpártolni a HTC-től, mint ahogy most sem a Beats miatt vettem meg a one-t.
De azért jól néz ki az a logó a hátulján. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Chrome
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest