- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy One vásárlásán, amikor megláttam róla az első képeket és a specifikációkat, szerelem volt első látásra. Jelenleg még mindig az első okostelefonomat gyűröm, egy ZTE Blade-et, de már kezdi így két és fél év után az utolsókat rúgni, a 4.2-es custom rom már rendesen szaggat, heti szinten háromszor-négyszer lefagy, tényleg megérett már a cserére... Szeptembertől kezdődik a karrierépítés, gyakran kell majd a Távol-Keletre járnom, szóval most már egy megbízható jó telefonra van szükségem.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kártyafüggetlen készülék esetén mikor várható nagyobb áresés? Ezt a 200k-t sokallom, ma néztem a speedshop honlapját, "lejjebb" ment 195-re, de ez még mindig nem az igazi.. Kevésbé megbízható GSM-esnél láttam már 155-ért is, de az unibody miatt félek, hogy a normális garancia hiányában szívás lesz a vége. Eddig szerencsésnek érzem magam, egy telefonomat sem kellett még szervizbe vinni, de az ördög sosem alszik. Szóval, mit tippeltek, mikor lesz olyan 160/170k-s ár körül?
Kicsit bosszantó, hogy bontatlan ájfón5-öt már láttam 155-ért, samsung garis új, bontatlan S4-et pedig 150-ért. A HTC viszont továbbra is nagyon tartja az árátIgazából az előbbi két opció is játszik, de az iOS-szel az a probléma, hogy a drágán megvett appek androidos licenszét nem tudom átvinni oda, szóval az jó 50k bukó így alaphangon, a samu meg nagyon nem tetszik kinézetre, support ide vagy oda. Viszont ha szeptemberig marad a 200k-s ár, akkor viszont beadom a derekamat a samura, bármennyire is ez a HTC a nagy szerelem.
Kínában fogdostam a One-t a China Unicomnál, ott a megjelenéskori ára 4800 yuan volt (176k), jóval olcsóbb, mint itthon, ráadásul az ottani változat dual-simes is meg alapból kártyafüggetlen. De az androidja miatt nem mertem megvenni...
Láttam most a T-mobile-os akciót, de félek attól, hogy nem lehet normálisan kártyafüggetleníteni, és akkor külföldön nem tudom használni normálisan a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Witcher topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest