- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5822 üzenetére
es (#5823) porkiy !
egyelore sIII-at hasznalok.
az s4 mar nekem nem hozott annyi ujitast, hogy megfogjon.
a kijelzoje viszont brutalisan jo, sokkal elethubb, es fenyesebb, mint az sIII-e, raadasul a feher is jobb. (igaz az sIII-nal ez kijelzo kalibralassal megoldhato, nyilvan ehhez olyan kernelt kell feltenni, ami ezt tudja)
nekem jobban tetszett, mint a one-e, viszont az fenyeroben meg tobbet tud, mint az s4.
DE, maga a one jobban van optimalizalva, nem akad szinte sehol, ha jol emlekszem egyszer sem kellett ujrainditanom 1 het alatt, pedig hasznaltam rendesen.
a one-nal nem kell felni a kezelok elhelyezesetol, egybol kezre esik minden, nekem a gombok megszokasa is kb. 10 perc volt.
fajo pont a kamera, ami sajnos nappal gyengebb kepeket csinal a samunal.
a makro es kozeli kepek jok, viszont a tavoliak nem.
a minoseg jobb a one-nal, viszont szerintem jobban is kell ra vigyazni, mert a hazon hamarabb meglatszik barmi, mint a muanyagon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest