- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
van egy ilyen 4x18650 li-ion akksi adapterem, ami alapból külső akksis biciklilámpához használatos, de működnie kellene power bankként is. az a baj, hogy nem nagyon működik, a telefonom folyton azt írja ki, hogy "lassú töltés, használjon eredeti HTC kábelt", vagy valami hasonlót. otthon egy 850 mA-s telefontöltővel töltöm a telefont probléma nélkül, a 2A-es adapternél rögtön reklamál. egyébként tölt vele, csak lassan, és közben nagyon melegszik a telefon. több kábellel is kipróbáltam, ugyanabba a hibajelenségbe ütköztem. kipróbáltam az adaptert két másik telefonnal, azok nem problémáztak. ötlet? ne erőltessem ezt az adaptert és inkább vegyek egy rendes power banket? mi a garancia rá, hogy azzal működni fog?
egyébként amúgy is vennem kéne egy új töltőkábelt, mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Rubik kocka
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest