Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• benfolds

őstag

felment az insertcoin-7.1.3-REPACK-M7_UL_L50_SENSE70_MR_HTC_Europe_7.19.401.2. a telepítés előtt, ahogy mondtam, cseréltem a régi elemental kernelt az újra, de úgy tűnik hogy az insert feltett egy másik kernelt (lehet hülyeséget mondok), mert az van a telefonon, ami a mellékelt screenshoton látszik.
    recoverybe nem tudok belépni bootloaderből, csak a telefon újraindításakor választható opció.
    az insertcoinos boot.img-t sehogy sem tudtam ráflashelni a telefonra, mindig azt írta ki, hogy waiting for device. nem látja a telefont. ennek ellenére bebootol...
    mobilnetem nincs. megtalálja a vodafone hálózatát, kiválasztom / automatikus kiválasztás / regisztrálva a hálózaton, mégsincs semmi, se 2-3-4g. persze utóbbi nem is lehetne a telefon amerikai firmware-je miatt, ennek ellenére folyamatosan kint van a 4g ikon. talán az lehet a probléma, hogy a rom telepítőjének a varázslójában, amikor felajánlotta a különböző amerikai szolgáltatós opciókat és az internationalt, akkor az amerikai t-mobile-ra koppintottam? ahogy mondtam a telefon usa tmobile, de eu-s romot használtam rajta, és ugye most is európában szeretném használni. vagy lehet, hogy még mindig apn-eket kellene állítgatnom?
    ezek az insertcoin gesztusok hasonlók, mint a sweep2wake és a dupla kopp ébresztés?
    érdemes feltenni az elemental kernelt, vagy maradjon az, ami van?
    lehet jobb lenne elölről kezdenem az egészet.
    ha elölről kezdeném, akkor a gyári kernelt hol találom (de jó lenne az utolsó eu-s is, hátha visszateszem inkább azt)
    köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák