Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
felment az insertcoin-7.1.3-REPACK-M7_UL_L50_SENSE70_MR_HTC_Europe_7.19.401.2. a telepítés előtt, ahogy mondtam, cseréltem a régi elemental kernelt az újra, de úgy tűnik hogy az insert feltett egy másik kernelt (lehet hülyeséget mondok), mert az van a telefonon, ami a mellékelt screenshoton látszik.
recoverybe nem tudok belépni bootloaderből, csak a telefon újraindításakor választható opció.
az insertcoinos boot.img-t sehogy sem tudtam ráflashelni a telefonra, mindig azt írta ki, hogy waiting for device. nem látja a telefont. ennek ellenére bebootol...
mobilnetem nincs. megtalálja a vodafone hálózatát, kiválasztom / automatikus kiválasztás / regisztrálva a hálózaton, mégsincs semmi, se 2-3-4g. persze utóbbi nem is lehetne a telefon amerikai firmware-je miatt, ennek ellenére folyamatosan kint van a 4g ikon. talán az lehet a probléma, hogy a rom telepítőjének a varázslójában, amikor felajánlotta a különböző amerikai szolgáltatós opciókat és az internationalt, akkor az amerikai t-mobile-ra koppintottam? ahogy mondtam a telefon usa tmobile, de eu-s romot használtam rajta, és ugye most is európában szeretném használni. vagy lehet, hogy még mindig apn-eket kellene állítgatnom?
ezek az insertcoin gesztusok hasonlók, mint a sweep2wake és a dupla kopp ébresztés?
érdemes feltenni az elemental kernelt, vagy maradjon az, ami van?
lehet jobb lenne elölről kezdenem az egészet.
ha elölről kezdeném, akkor a gyári kernelt hol találom (de jó lenne az utolsó eu-s is, hátha visszateszem inkább azt)
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Linux Mint
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő