- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Októberben lesz az én M7-em 2 éves. Eddig úgy 10-szer ejtettem le.
9. leejtés: 1 hónapja jobb felső sarokra. Hátul ház behorpadt, műanyag eltört, hangszórórácsnál kinyílt.
10. leejtés: arcra érkezett egy kavicsmezőre. Egy kiemelkedő kavics az előlapi kamerától balra ütötte meg a hangszórórácsot, de az üvegtől fél mm-re, így betörtem a kijelzőt. Mint egy lövés. Onnan terjed a szép szabályos pókháló.Kezdek laggolni is rendesen. A kamerám gyárilag szar. Mostmár garanciáztatni sem tudom.
Ez egy égi jel. Keresem az utódot.
Minimum FullHD és csak AMOLED. (Eddig csak amoledes készülékeim voltak, TAB, telefon).
Akarok vagy fizikai vagy érintésérzékeny gombot az előlapon.Imárom a HTC dizájnját. A két hangszórót.
Mostmár szeretnék egy normális kamerát is.Eddig a befutó a Note4. (Remélem az 5-ös 13-én lejebb töri az árát.)
Húgomnak EDGE van. De azt tuti egyből leejteném, azt ne veszek.UI: sose tennék fel fóliát, sem tokot a telefonra. Nem adom oda a szépségét a biztonságért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- C# programozás
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest