Új hozzászólás Aktív témák

• szezso15

addikt

válasz ScrapUnit #36263 üzenetére

Használtan vettem a telefont, kb. egy hónapja. Sajnos átvertek vele, mivel már akkor sem ment a vibramotor illetve az USB port is ki volt kopva. Mondom ez még belefér, majd megcsináltatom. Aztán elmentem sátorozni és azt vettem észre, hogy elkezdett kiemelkedni az üveglap a telefon elejéből. Ezután a töltést már nem vette, és több mm-es rés keletkezett a telefon háza és az üveglap között (kép), vagyis elkezdett felpuffadni az akksi. Mivel garancialapot nem kaptam, így lekérdeztem a hTC-nél, hátha még garanciális. Azt mondták, hogy július 30-ig az, viszont náluk azt mutatja a gép, hogy nyitották a bootloaderét a telefonnak. Én viszont tisztán emlékszem, hogy zárva volt, mikor megvettem. Mivel én a dobozról diktáltam be az IMEI-t, lehet, hogy nem a telefon dobozát kaptam meg, vagy már volt alaplap cserélve a telefonban. Viszont ha volt, akkor nem garanciában, ami ugyanúgy megvonja gondolom.

Szóval ez a rövid sztori, kíváncsi vagyok, hogy mit mond a szervíz, de eddig se sok esélyt láttam arra, hogy megcsinálják...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés