Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem Unlocked és S-OFF volt Ferob segítségével visszaállítottam teljesen gyárira és gond nélkül cserélték a kamerát de a mikrofont nem és a hangszórót sem, emiatt visszaküldtem hogy a hangszóró annyira nem is zavar hogy halkabb lett de mikrofon nélkül azért vicces telefonálnom. Másodjára azt írták a munkalapra hogy ők nem tapasztalták a hibát de szoftvert frissítettek és csodával határos módon működik a telefon de úgy kaptam vissza hogy a kijelző elkezdett felválni így harmadjára is ment vissza és kaptam új kijelzőt , új akksit plusz új hangszórókat hangszóró rácsokkal együtt. Hátlapját és a keretét úgy hagyták. A Tempered Glasst ami rajta volt a kijelzőn leszedték és rá ragasztották nekem egy mintás ( értem ezalatt azt hogy körök vannak kivágva a fóliából illetve minták is vannak rajta így mondanom sem kell hogy már nem ragad vissza de a gesztust értékelem).
Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe.
Azt viszont sajnálom hogy a Sim tálca kiszedő tűmnek lába kélt valahol a nagyvilágban de annyi bajom legyen . Most hagytak benne két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest