- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nazara #33918 üzenetére
Jó híreim vannak: nem kell 1-2 napot várnod az 5.0.2-t használók véleményére
Pár szóban összefoglalva: érezhetően gyorsabb, pattogósabb rendszert kaptunk, borítékolhatóan jobb aksiidővel, különösebb kompatibilitási problémák nélkül <nálam 346 apk-t nyalókázott össze telepítés során> Business Calendar 1. változatát használtam, na egyedül azt nem bírtam eddig működésre. Ami jó hír lehet, hogy a hangja is "teltebb" lett mind lejátszáskor, mind pedig telefonáláskor. A legrövidebb helymeghatározó alkalmazás is szépen megy rajta csak jóval hangosabban, mint eddig valaha
a multitaszkja annyira tetszik, h nem tudok betelni veleMűködik az 1 és 2 ujjas rolózás is, bár a 2x1 ujjas tagadhatatlanul elegánsabb -> első lehúzás értesítések, további lehúzás, vezérlőpanel. Szépen működnek a további gesztusvezérlések is <Next Launcher-t használok>.
Még egy jó hír a lustábbaknak: FR sem szükséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest