- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draeko
csendes tag
Sziasztok! Egy HTC M7esem van, Németországi független, február közepe fele vettem és egyből jött is le rá a 4.3as frissítés, így az eredeti 4.2.2vel (ha jól emlékszem ez eleve 4.2vel jött már) nagyjából 5 percig próbáltam.
Voltak gondjaitok a wifivel korábban vagy esetleg pont 4.3on? Sokszor ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra. Ez esetleg lehet a power saver módtól? (számomra ez furcsának tűnne mert ha a mobilnet be van kapcsolva akkor ilyenkor az LTE-ről vált vissza wifire gyorsan ami jobban szívja az akksit). Plusz egyéb furcsaságok vannak, olyan hálózatok amiken nem változtattam, pl. a páromnál, nehezen kapcsolódnak, néha azt írja incorrect authentication data és nem tud csatlakozni, ki be kell kapcsolni a wifit egy ideig, és korábban egyik előző telefon sem csinálta. A céges wifire, aminek az egész irodában nagyon jó lefedettsége van, sokszor csatlakozva van de valódi adat nem jön át rajta, de mégis connected-et jelez. Ez 4.3as hiba, vagy érdemes ezzel már szervízhez fordulni?
A másik kérdésem (bocsánat hogy egyszerre ennyi), hogy ha jól látom a 4.4 rollout már szinte véget ért Európában, nekem azonban semmit nem talál. Egyedül vagyok ezzel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest