Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz hermandani #22824 üzenetére

2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.

Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
    A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
    Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.

A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
    A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma.

Új hozzászólás Aktív témák