- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
hermandani #22824 üzenetére
2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.
Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest