- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20654 üzenetére
Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
Én próbáltam szinte mindet.
Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest