Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz szekra #20654 üzenetére

Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
    Én próbáltam szinte mindet.
    Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
    A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
    Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
    A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
    A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
    A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
    A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
    Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés