- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt áll ismerős, neki segítek: lehetséges alternatívák amiket összeszedtem neki: HTC One, Nexus 4, LG G2, Samsung Galaxy S3, és az Alcatel Idol X (pontos modellt még nem tudtam találni ezen belül). A keret rá kb. 80-90 ezer HUF. Ez a One is szimpatikus lenne, csak most összegyűjteném róla az infókat:
1) mi az ami nagyon jó / kényelmes / villantós benne
2) típushibák / bosszantó dolgok / rosszul működő funkciók
3) gyári Android mi a legutolsó rá / ígértek újabbat (ha igen mit ígértek?) Nem hekkelős embernek lesz, szerintem a gyártói android elég lesz nekiSajnos az összegző oldalból ezek egyikére se kaptam szerintem választ, a 20 ezer hozzászólás végigolvasása pedig irreális
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest