Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt áll ismerős, neki segítek: lehetséges alternatívák amiket összeszedtem neki: HTC One, Nexus 4, LG G2, Samsung Galaxy S3, és az Alcatel Idol X (pontos modellt még nem tudtam találni ezen belül). A keret rá kb. 80-90 ezer HUF. Ez a One is szimpatikus lenne, csak most összegyűjteném róla az infókat:
1) mi az ami nagyon jó / kényelmes / villantós benne
2) típushibák / bosszantó dolgok / rosszul működő funkciók
3) gyári Android mi a legutolsó rá / ígértek újabbat (ha igen mit ígértek?) Nem hekkelős embernek lesz, szerintem a gyártói android elég lesz nekiSajnos az összegző oldalból ezek egyikére se kaptam szerintem választ, a 20 ezer hozzászólás végigolvasása pedig irreális
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Raven Ridge – amikor a Zen és a Vega találkozik
- Sorozatok
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest