Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kokufuu1986
tag
Lenne egy kérdésem: ha én 4.1-el vettem még anno a telefont, megvolt az S-OFF, de közben frissítettem az hboot-ot 1.54-re, akkor ezzel veszítettem valamit (megszívattam magam?
 ). Arra gondolok, hogy így még vissza tudok állítani egy gariztatható állapotot, de mire visszakapom, addigra valószínűleg már gyári 4.2 lesz rajta (mindenképp? vagy egy pl. USB vagy jack kontakt hibánál nem biztos?) és akkor csak root marad egyenlőre, S-OFF és következő gari kilőve.
Jól gondolom? (szerencsére nem kell gariztatni, csak jó tudni előre
 )Szerk: nekem is Double dip tokom van már régóta, pár naponta leveszem, kifújom a port és semmi karc nincs rajta, nekem nem okoz gondot, meg vagyok elégedve vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Vicces képek
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
 - HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
 - Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Arra gondolok, hogy így még vissza tudok állítani egy gariztatható állapotot, de mire visszakapom, addigra valószínűleg már gyári 4.2 lesz rajta (mindenképp? vagy egy pl. USB vagy jack kontakt hibánál nem biztos?) és akkor csak root marad egyenlőre, S-OFF és következő gari kilőve.
 )