Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kai_Rong

senior tag

válasz Laca1212 #12279 üzenetére

Tudod, annak ellenére, hogy megy itthon a szolgáltatóknál a parasztvakítás LTE-ről meg új generációs, gyors hálózatról, sok helyen még a 3G sem működik normálisan... Én pl. egy megyeszékhely kertvárosában lakom, még bőven a várostáblán belül, de itt már nincs normális 3G, nagyon kicsi a térerő, és gyakran dobálja a hálózatot, visszaváltva 2G-re. 3G-vel a telefonbeszélgetés is problémás, mert szakaszosan hallom, mit mond a másik. Így szerintem nincs értelme 3G-n járatni, főleg hogy az automatikus beállítások miatt váltogatna a kettő között, szívná feleslegesen az akksit. Ja, meg itthon van wifi, szóval a net az gyors :)

Az energiatakarékos mód pedig nekem a normál használat mellett bőven elég. Rengeteget használom az érintőképernyőt, mert a kínai írásjegyeket jobban szeretem kézzel beírni, mint pötyögni az angol átírást. WeChatelés meg szótárhasználat közben nincs értelme pörgetni mind a négy magot, energiatakarékos módban is röccenésmentesen megy minden, amire szükségem van, nyilván filmnézés, játék, YouTube meg hasonló tartalom mellett normál módban megy.

Új hozzászólás Aktív témák