Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Valkűr #12013 üzenetére
Nem a wifi teljesítmény növelésére gondoltam.
Ezt írja ha rányomok:
Internetes szkripteket a goolge-tol ha engedem az alkalmazásoknak telepíteni, akkor az internetes tartalom még inkább hozzáférhetőbb lesz.
Mik ezek a szkriptek? Mit jelent az, hogy hozzáférhetőbb?Fb témában meg azt vettem észre, hogy ha kikapcs a wifit, mobilnetet, akkor üres az a Fb mappa amit írtam. Ha bekapcs net, akkor megjelennek a képek. Szinkronizálás az fb app-ban és a beállítások/ fiókok és szinkronizálásnál is ki van kapcsolva. Máshol lehet még tiltani?
Tok:
Ezt [link] megrendeltem, meglátjuk milyen.Valaki nem nézné meg, hogy nála van-e hangja(ha bekapcsolja) a képernyő lezárásnak/feloldásnak?
T függőséget meg lehet valahogy nézni? Nincs másik micro sim-em. Semmi T-re utalót nem találtam rajta ( előre telepített T-s appok, akármi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest