- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
N4ri87 #10046 üzenetére
hdr, szerintem. egy expon belul nagyon sok lehetoseget nincs, vagy az eloter lesz rendesen kiexponalva, vagy az eg. rendes fenykepezonel focus stackinggal ossze lehet elvielg fuzni (meg nem probaltam), igy mindket resz bol a rendesen exponalt kerul a vegso kepre.
telefonnal nem tudom, van-e ilyen stacking app, de ahoz,hogy normalis illesztessel megold, sztem kezbol love szinte 0 az eselye (az en remegos kezemmel legalabbis tuti), eros kontrasztos helyzetekben en a hdr-t probalom hasznalni, levegovisszatartva, hogy minel kisebb legyen a halo efekt a targyak korul.
Esetleg az AF/AE lock-kal es/vagy kezi fokuszalassal lehetne meg probalkozni, bar ez szerintem elegge makfaktoros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest