Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle
    veterán

Automatic Document Feeder - azaz automatikus lapadagoló. Beletolsz mondjuk 100 lapot és beszkenneli magától, nagyon kényelmes és időtakarékos megoldás. :K

----------------------
    És még valami a topiclakóknak: sem a nyomtatóval sem az ümeltetéssel nincs gondom, bajom. Mindenki úgy dobálja ki az ablakon avagy húzza le a WC-n a pénzét ahogy akarja, semmi közöm hozzá. A cikkben, írásban ez a nyomtató mint olcsó üzemeltetésüként van feltüntetve erre mertem reagálni hogy de nagyon nem az, sőt épp ellenkezőleg: az egyik legdrágább üzemeltetésü ez a HP amit csak manapság venni lehet. Elég csak a példámra tekinteni de ha van rá igény írok még legalább 3 másikat.

Fel szerettem volna hívni azon emberek figyelmét akik még nem vettek ilyet hogy nem jó döntés sem rövid sem hosszú távon. De jöttek a marketing apuka-trollok, akik megmagyarázták nekem hogy az egyszeri otthoni user nem akar olcsón nyomtatni. Erre nem tudok mit írni, sem reagálni, ez akkora hülyeség hogy ezen csak mosolyogni lehet, vitatkozni felesleges egy ilyen kijelentéssel. Seholsem írtam példaként sem töltögetést sem más megoldást, normális patroncseréről volt szó mindvégig.

Szóval akinek ilyen HP-ja van használja egészséggel máskor pedig legyen körültekintőbb, ennyit szerettem volna :R

• blueMerle
    veterán

Ezelőtt 4! évig használtam napi szinten egy másik Epsont, soha semmi baja nem volt a nyomtatófejnek. Azért lett lecserélve mert kellett egy ADF-es hálózati nyomtató, egyébként ma is működne. Azoknál tömődnek el a fújókák akik minden szemetet beleraknak (EzPrint és társai) és persze ilyenkor mindenki hibás, a nyomtatótól kezdve a technológián át, de ők nem és ezek az emberek osztják később a PH-n az észt. Minőségi utángyártott tintával kell eteteni ennyi a titok (CatPrint, Orink, Pelikan,...) :K :)

Tim82: Az említett bolt a határtól 1 azaz 1 Km-re található meg Komárom másik oldalán. De ha ez messze van szólsz nekem, megrendelem és elküldöm postán mint ahogy ezt tettem néhány tucat PH-snak. Nabumm, lehet elnézést kérni :) Normálisan ugye nem tudtad volna megkérdezni hogy az általam ajánlott nyomtatót Magyaroszágon hogy tudod ennyiért beszerezni? Az már nem megy. Igazi Vérpistike génnekel rendelkezhetsz :) Előbb flame, a lebaszás utána meg a sunnyogás. Gratulálok, büszke lehetsz magadra. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés