- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robez88
tag
-
Benőke
őstag
-
jeni
félisten
Kiszámoltam
280Ft kb 1 euró
ezt beszorozva
16914Ft a posta mennyi lenne mellette?
ennyiért tényleg megéri,EZ NEM VITÁS. Bár ha Komáromban van lehet átsétálok oda ( ha ott van az a bolt ) a magyar határig kb oda vissza 1000 Ft durván. Térkép van erről? sajna nem tudok szlovákul.bár a Crome fordítóval megcsináltam de nem világos a bolti címe.így okés lenne, bár az aggodalmam akkor lenne ha 1 éven belül elromlik a készülék akkor nagyon gáz lenne az egész macera
-
Speeedfire
félisten
-
mhorvat
senior tag
Én pedig arra próbáltam rávilágítani, hogy túlzóak az állításaid abban az esetben, ha az ember nem nyomtat ki több száz oldalt havonta. Nem azt mondtam, hogy a leggazdaságosabb nyomtató, hanem hogy nem olyan drága, hogy kontinensnyi hosszakról beszéljünk (?). Van olcsóbb is, van drágább is.
Nem, valóban nem voltam annyira körültekintő, mint ahogy Te elvárod ebben az esetben (ezek szerint), ha nyomtatót vesz valaki. Számomra a körültekintés kimerült abban, hogy - lévén nem mozgok otthonosan a ma kapható kínálatban - bemerészkedtem két nyomtatós topikba is és ezt merték javasolni. Ettől függetlenül marketingeli a halál a HP-t, előző nyomtatóm is az volt, mint a fene úgy utáltam, csak zabálta a patront, de mivel úgy tájékoztattak, hogy a mai HP-k ennél már jóval gazdaságosabbak, merészkedtem ismét a gyártó kínálatából választani. Az EPSON-tól konkrétan óvaintettek a sok beszáradás/fej probléma miatt. Ha nem hiszed, nézz utána, linkeltem a két totyikot.
Az összehasonlítást külön köszönöm, és gondolom örül neki mindenki, szépen le van vezetve. Azért annyit hadd tegyek hozzá - csak hogy ne ferdítsük a valóságot - az F4580-as 13.000 Ft-tól beszerezhető, az Epson pedig (én csak 300F-t találtam, 310F-re nincs túl sok találat, ár meg pláne nincs) 17400 Ft-os ártól kapható.
Nem, nem állítom, hogy mindenki drágán akar nyomtatni, én sem, csupán a kis nyomtatási igényekkel rendelkező user mire akár a két említett nyomtató közti árkülönbözetet elnyomtatja már lehet, hogy rég tönkrement a nyomtató maga.
De még egy lehetséges alternatíva, lehet hogy nem is érdekelte annyira, hogy ennél jobban utánanézzen, mert mindennek nem nézhet utána, amit vesz. Biztos én is körültekintőbb lehettem volna és nem egy ilyen szar F4580-ast veszek, csak éppen nem fektettem bele több időt/energiát, mert nem érdekelt. Ehhez azért remélem megvan a jogom.Mondandód pedig teljességgel elolvastam, úgy látszik Te viszont az enyémet nem, a régi típust/csepegtetést nem is neked írtam (hogy gondoltad, hogy neked írom, mikor eleve többesszámban volt?), tehát erről nem is beszélnék tovább. Továbbá nem szokásom trollkodni és nem is vagyok apuka, trollapuka főleg nem, de azért remélem érzed a hozzászólásod eleje és vége közti hangnem ellentétet. Nem, a lelkivilágomba nem gázoltál bele, erről szó sincs, sőt.

Részemről a vita lezárva, mert nem szeretnék még jobban kicseszni a szerzővel, már az előzőekért is elnézést kérek tőle.
-
mhorvat
senior tag
Már ne is haragudj, de szégyen és gyalázat az a stílus, amit megengedsz magadnak. Teljesen mindegy, hogy igazad van vagy nem. Bár sosem érdekelt a PH!-s rang, de tudom sokan azt hiszik, ha több ezer hsz-szel rendelkeznek akkor egyből intelligens fórumozók lesznek. Példád mutatja, hogy nem így van, mellékes, beszéljünk a nyomtatóról.
Az van, hogy nagyon sokan jöttek megmondani a frankót a cikkel kapcsolatban, de arra már nem veszik a fáradtságot, hogy ellátogassanak a "Milyen nyomtatót vegyek?" vagy "Multifunkciós készüléket, de melyiket?" topikba. Te is blueMerle, osztod itt az észt, hogy nem néz körül az ember, de pontosan körülnéztünk, tájékozódtunk előtte és kaptuk a tanácsokat, hogy ez az F4580-as egy gazdaságos gép.
Másfelől pedig, nagyon örülök, hogy sokan jönnek az ősrégi lézer és egyéb gépeikkel, melybe fillérekért veszik a patront meg csöpögtetik a tintát, hát szeretnék nekik gratulálni, de őszintén és tényleg örülök, hogy 1 Ft/lapért nyomtatnak, de az átlag usernek nem ez kell. Egyfelől a ma kapható olcsóbb gépekbe - mint ebbe is -, nem a gép drága, hanem a patron és ezt a gyártó is pontosan tudja. Mellesleg a HP az egyetlen gyártó, amely megemlíti, hogy használd nyugodtan utángyártott patronnal, maximum nem lesz olyan jó a nyomtatási minőség. Aki pedig nem nyomtati havi több száz oldalt, hanem mondjuk havi 10-et 20-at, az pont leszarja, hogy 100 vagy 130 Ft-ba került neki a havi nyomtatási mennyiség (a patron viszont 1-2 évig simán jó, nem szárad be).Miért egy konkrét típusról szóló bejegyzést kell szétoffolni - az egyébként elhiszem, hogy megalapozott - az olcsó nyomtatásról szóló véleményekkel, ezt nem értem.
-
Speeedfire
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Tenkjú, most már némi ténnyel is sikerült alátámasztani a példádat, madmazell.
(Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdeni, ahelyett, hogy a szűkös információmorzsákból kiinduló fórumtársat nekiállsz földbedöngölni?)Legalább tudjuk, hogy van egy szlovák nyelvű oldal, amelyiken tényleg lehet 60 EUR-ért megvenni ezt a nyomtatót. Mondjuk, regisztrálás és szlovák nyelvtudás hiányában már csak azt nem fogjuk tudni leellenőrizni, hogy pontosan mennyiért is szállítanak Magyarországra.
-
Tim82
félisten
Akkor ugyan már légy szíves, linkeld azt a boltot, hogy alátámaszd a mondandódat, mert addig konkrétan még nincsen bizonyítva a példád. Vagy külön könyörögjünk ezért?

Nabumm, lehet elnézést kérni
Kérdezni ugye luxus.Azt hiszem, nem vágod: az igazi probléma nem a példáddal, hanem a stílusoddal volt/van...
Légy szíves, hasonlítsd már össze a tiedet a fórumtárséval, akinek a válaszára eldurrant az agyad, ráadásul összevetve alaptalanul is, mert ő megadta a kellő tiszteletet, még ha nem is értett egyet a mondandóddal... Elnézést akkor kérnék, hogy nem volna ezzel kapcsolatban tökéletesen igazam.A szerk.-edre meg csak annyit, hogy a stílus maga az ember - hogy fel is kaptad a vizet, amikor leutánoztam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
Ó, hát, az a büdös helyzet, hogy kapásból tudok mondani legalább EGY érvet a Te példád ellen. Például azt, hogy Magyarországon az általad példaként hozott nyomtatót nagyjából duplaannyiért lehet megvenni, mint amennyiért Te vetted. Máris nem olyan jó a példád. De hát belátni ezt ugye egy normális emberi tett lenne. Nyugodj meg, nem várom el tőled, régóta fórumozom itt.

A stílusért én kérek elnézést, csak utánzom a fórumtárs normális hangvételű válaszára adott meglehetősen arrogáns hangvételű reakciódat.

-
Speeedfire
félisten
Nem akarok okoskodni, de én is sok helyen olvastam, hogy a hp azért jobb, mert be van építve a patronba a fej. Így mindig tiszta patront használ az ember. Illetve az epson/canon stb sok tintát eszik fej mozgatáskor/bekapcsoláskor.
Ezért kerül sokba a patron, bár ha ebből indulunk ki akkor jogosan írod, hogy drága a hp nyomtató. A hosszú távú spórolás érdekel engem is, meg a költséghatékonyság. De még mindig nem tudtam eldönteni melyik is lehet a jobb.
Nem trollkodni akarok vagy flamelni, félre ne érts. -
vidékiürge
tag
-
QwErTy42
addikt
Szerencsés vagy, hogy nem gyilkolta meg az 1400 forintos utánerőszakolásod a nyomtatófejed. Mert ha évente kell emiatt kidobnod egy 17 ezres nyomtatót, akkor már tényleg nem is olyan olcsó a fenntartása...

Az űrmértékes rész sem teljesen világos számomra. Autót sem úgy vesz az ember, hogy mekkora tankja van, hanem inkább, hogy mennyit fogyaszt százon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De még egy lehetséges alternatíva, lehet hogy nem is érdekelte annyira, hogy ennél jobban utánanézzen, mert mindennek nem nézhet utána, amit vesz. Biztos én is körültekintőbb lehettem volna és nem egy ilyen szar F4580-ast veszek, csak éppen nem fektettem bele több időt/energiát, mert nem érdekelt. Ehhez azért remélem megvan a jogom.
(Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdeni, ahelyett, hogy a szűkös információmorzsákból kiinduló fórumtársat nekiállsz földbedöngölni?)
Légy szíves, hasonlítsd már össze a tiedet a fórumtárséval, akinek a válaszára eldurrant az agyad, ráadásul összevetve alaptalanul is, mert ő megadta a kellő tiszteletet, még ha nem is értett egyet a mondandóddal... Elnézést akkor kérnék, hogy nem volna ezzel kapcsolatban tökéletesen igazam.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)