Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieearth
tag
-
törölt tag
válasz Dhampir #1902 üzenetére
Hú, hát nem egyszerű... Egyelőre jegeltem a témát. Alapvetően semmi bajom a Play-jel, csak hát nekem nagy egy cseppet. Kinéztem a P20-at, találtam is viszonylag jó áron, de minél többet olvastam róla, annál jobban ment el tőle a kedvem. Szóval még nem tudom mi lesz... Mobil nélkül meg nem akarok maradni, úgyhogy keresgélek tovább..
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz #79715584 #1903 üzenetére
Egy kimondottan "fotós képességű" telefon persze még jobb lenne (no meg az USB Type C + HDMI vezetékes átvitel), de a nagyobb tudású új mobilok már sokkal drágábbak.
A méreten kívül mindenképpen figyelj a kiváló hangminőségre (itt más mobiloknál a VoLTE is számít) és a stabil térerősséget megtartó képességre is, mert életmentő lehet.
-
-
törölt tag
válasz Black_Raven #1909 üzenetére
Remélem nem is lesz, max. valami összehajtható majd úgy 5-10 év múlva.
-
scyllarus
veterán
válasz Dhampir #1907 üzenetére
Nekem egy picit nagy, de inkább nagyobb legyen, mint kisebb. Nekem egy 5,8-6" lenne az ideális, de egyéb előnyei miatt ezt választottam és nem bántam meg.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #1912 üzenetére
Iosről menekültem ide
Samu drága."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Zοltta
senior tag
-
Dhampir
félisten
válasz callmeakos #1916 üzenetére
Ha van rá zsozsó, akkor nem szemezni kell vele, hanem azonnal megvenni az S10-et.
-
darthsmoke
Korrektor
Ha jól sejtem, a Huawei-jel kapcsolatos híreknek megfelelően búcsút mondhatunk a frissítéseknek...
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
válasz darthsmoke #1918 üzenetére
nézz át a p20 pro topikba, ott van minden infó... nem kell aggódni, a jelenlegi eszközöket nem érinti, erről nyilatkozott a huawei is meg a google is
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
callmeakos
veterán
válasz st3v3np3t3r #1919 üzenetére
Viszont a további frissítéseknek lőttek, ahogyan az is hogy az Andorid Q-t megkapja.
All→M8
-
válasz callmeakos #1920 üzenetére
ez nem igaz... olvassatok utána
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
leslieearth
tag
válasz st3v3np3t3r #1921 üzenetére
a huvi fb-oldala alapján sajnos de. ha jól olvastam biztonsági frissítés lesz csak meg emui. andoidból új(abb) verzió nem.
-
válasz leslieearth #1922 üzenetére
"Kedves xy!
A Huawei jelentősen hozzájárult az Android fejlődéséhez és növekedéséhez világszerte. Mint az Android egyik legfontosabb globális partnere, szorosan dolgoztunk nyílt forráskódú platformjaikkal, hogy olyan ökoszisztémát fejlesszünk ki, amely mind a felhasználók, mind az iparág számára előnyös. A Huawei továbbra is biztosítja a biztonsági frissítéseket és az értékesítés utáni szolgáltatásokat minden már értékesített vagy kereskedelmi forgalomban kapható Huawei, illetve Honor okostelefonon és tableten.
A Huawei Technologies továbbra is biztosítja felhasználói számára a legújabb elérhető frissítéseket a Huawei EMUI felhasználói felületet illetően
Üdvözlettel: a Huawei Mobile csapata"
A verzió frissítés is ftissítés...
-
Black_Raven
veterán
válasz leslieearth #1922 üzenetére
Szerencsétek van, nem mernek az userekkel kiszúrni.[link]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #1924 üzenetére
"Szerencsétek van"
Erre felfigyeltem, eszerint már végleg elhagytad a Honor/Huawei pályát?
Ha maradsz a Play-nél, neked is szerencséd lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Dhampir #1925 üzenetére
3 hete eladtam, karácsonykor terveztem visszajönni egy p30pro-val, de sajnos látom már hogy s10+ lesz belőle.Nagyon sajnálom a történteket, és kitartást Nektek, remélem valóban fog kapni frissitéseket rendesen a Play, mert megérdemli. Én szerettem nagyon használni, elégedett voltam vele, de jött egy kósza ötlet és váltottam. A helyzet tükrében, Isteni sugallatnak is nevezhetném.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dhampir #1925 üzenetére
ki tudja,hogy a kóreai cégekre is mikor fog sorkerülni... mert ha ennyire bolond az "usa első számú embere" előbb vagy utóbb a Samsung is hasonló sorsra juthat... ja... és ez a buli nem csak a Huaweit érinti ám, hanem az összes kínai mobilgyártó...
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #1927 üzenetére
Dél-Korea az USA egyik fő szövetségese, szóval ezt kizárnám.
-
válasz Black_Raven #1928 üzenetére
óóóó... ne bízz benne, bármikor megfordulhat a szélirány...csak 1 dolog miatt vannak jóban...
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #1929 üzenetére
Oké, de milyen hülyén néznének ki az amerikai mobilok, kijelző nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Black_Raven #1930 üzenetére
gyártanak amerikában is kijelzőt amerikai cégek, csak platina áron... csak nem fillérekért,hanem arany áron.. .
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #1931 üzenetére
Mindegy, egy biztos,ezzel a húzással óriási károkat okoztak a Huaweinek, mert gondolhatod már most, hányan nem vesznek Huaweit, akik azt szerettek volna..
-
válasz Black_Raven #1932 üzenetére
Mint megírta a Google is és a Huawei is...a jelenleg használatban lévő készüléket ugyan úgy kapják majd a frissítéseket, ugyan úgy működni fognak a google appjai....lényegében mondhatjuk,hogy a jelenlegi szériasorozat nem érintett ebben a dologban,azaz a P30 széria és a Mate X, csak az ezt követő modellek fog vonatkozni a tiltás... ha belegondolsz, nem csak a huaweinek okozott kárt az usa...
-
Dhampir
félisten
válasz Black_Raven #1926 üzenetére
Nem is tudom, én meg talán "Isteni sugallatra" vettem meg a Play-t az akkori bolti akcióban.
Sajnos "hozzá vagyok szokva" a támogatás nélkül maradt mobilokhoz, a Nokia E61-et a Honor Play megvásárlásáig használtam 12 évig. A családban Sony Xperia E4-et, Huawei P9 Lite-ot is használnak még mindig gond nélkül, és előző nap éppen egy Sony Xperia P-t kötöttem rá TV-re a telefon hasznos kis micro HDMI kimenetéről. Persze "lehet", hogy a Gingerbread és a KitKat már "kissé" elavultnak számítanak, de ezzel pillanatnyilag az öregecske mobilok nem törődnek és mindennap hűségesen teszik a dolgukat. Talán rájuk lehetne hekkelni valamivel frissebb Androidot is, maximum egy-két hasznos alkalmazás érdekében.
A Note sem lehet rossz vétel. Remélhetőleg az európai forgalmazású S10 (a Plus-t és az e-t is beleértve) mobiloknak már nem lesz signal problémájuk.
-
mfor cikke
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
A P20 Pro már ki is került az Android Q béta programból: [link]
-
válasz darthsmoke #1936 üzenetére
Mate 20 Pro... nem a P20 Pro,a P20 Pro benne sem volt...
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
válasz st3v3np3t3r #1937 üzenetére
Igen, bocs...
-
Dhampir
félisten
válasz darthsmoke #1936 üzenetére
Majd ráhekkelik a hozzáértő felhasználók (?), ha lehetőséget kapnak rá a gyártótól.
-
-
Dhampir
félisten
válasz st3v3np3t3r #1940 üzenetére
Akkor meg pláne nem kell aggódnunk.
-
scyllarus
veterán
Nekem is feldobta reggel.
Ami érdekes, hogy a feleségemére pl nem adja fel, még ha direkt rákeresek, akkor sem. Egy helyről, egyszerre lett vásárolva."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin topic
- Ukrajnai háború
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Steam Deck