Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Becksman #26488 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem várható el. Azt mondtam hogy nekem mindegy. Mit ad egy új főverzió és egy új emui ami olyan marhára érinti az én felhasználói élményemet? Gyorsabb biztos nem lesz tőle a telefon, érdemben az üzemidő sem fog változni. A többi engem nem érint meg. Sőt, én szeretem a megszokott dolgokat, belaktam a telót, jó nekem így.
Pont attól érzem jó telefonnak a H8-at, hogy jó, használható, fluid így ahogy van. Egy éve megvan és semennyire nem foglalkoztat hogy nézelődnöm kéne valami új után. ezt utoljára a Galaxy S3-ról tudtam elmondani
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest