Hirdetés
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Biztos vicces lesz amit kérdezek, de..... sikeres rollback, majd oreo frissítést követően sikerült újra belaknom a telefont. Viszont egy dolog zavar, amit nem sikerült kikapcsolni. Tudom, hogy valahol lehetetlen helyen, ott ahol senki sem keresné.... van egy csúszka....amivel el lehet tüntetni a zárképernyőről azt a "retkes" cipőt a számlálójával együtt. Kerestem már a beállításoknál, az óra beállításaiban, a zárképernyőnél, témáknál, de még a huawei healt appban sem találtam, hogy ne jelezze ki a zárképernyőn, a lépések számát.
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni (legalábbis eddig ki lehetett), de olyan lehetetlen helyen, hogy egyszerűen nem találom. Valaki segítsen nekem ebben az óriási problémában. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest