Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32795) Micsurin válasza dussy (#32794) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Mikor kézbe vettem (április) tudott a szokásaimmal 3-3,5 óra között. Most örültem ha elérem a két órát, alap helyzetben meg időről időre produkált olyat, hogy 1-2 óra alatt zuhant az akku mint az állat pedig elvileg semmi nem ébresztette.

Ha ezt így bírja az akku, azt egy mai okostelefonba nem szabadott volna beletenni pont. 300-500 ciklust kéne még a Tech2 cikk alapján ís bírjon ~30% veszteséggel na nekem ettől azért többet zuhant. :U

A GPS-t se véletlen említettem nekem tavasztól - őszig a telefon szinte mindennap csücsül a motor kormányon 1-2 órát ott meg vagy GPS vagy a trafihunterrel dödörészik.

Mi a normál és az extra szerintem elég necces kijelentés. Ha te reggel és este is 1,5 órát vonatoznál mit csinálnál ezalatt ? Csajokat elbámulgatjuk értem de ha ezt teszem 1,5 óráig már elvisznek zaklatásért... olvasni is jó naná a Fekete Keresztett két hete pl nem tudtam letenni... de mi a frászt csinálsz ezalatt alapból? Tehát ez máris ~3 óra naponta a telonak natúrban..., emellett alapesetben van 9 órám néha faktokkal 10. ~8 szünet 6*5+15+20 perc ismét, vagyis megint van ~ 1óra az már 4 óra ami intenzívebb használat mellett lazán lepörgeti az akkut, otthon töltöm szintén nyomkodom valamennyit majd töltő aztán levesz... Nem tartom ezt extrémnek sőt... :)

Érdekes a Huaweiek évről évre mindig gurítanak akkuidőben a konkurenciához képest és mégis mindig az akkujuk a problémás szegmens az idő múltán. Vajon van összefüggés!? :F

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.