Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz tamas.nick #30302 üzenetére
Most, hogy mondod, ez mi a f....?! Nálam nem is mutatja az állapotot mennyi van letöltve, csak azt, amikor végzett... Ez így rohadt tré...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
fant0mi
őstag
válasz Sirandrish #30173 üzenetére
Tegnap nekem is elojott egy fotonal a zold kocka. Sd kartyam nincs.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Féléve vettem a Honor 8-at egy GSM boltban ahol kaptam gari papírt de mar nem talalom meg amugy toluk 3honapot kaptam. IMEI szám alapján még 2019 januárig garis. Ha bemegyek a Huaweibe elkuldenek papirok nelkul vagy IMEI szam alapjan megcsinaljak?Márk
-
Keny.
tag
Sziasztok! 1ève használom a Honor 8am B389 es szoftverrel. Minden rendben van, azaz fèl ève kèt kártyával használom voda telenor itt mèg rendben volt, de mióta kèt telenoros kártyával használom hìvásnál olyan mintha elmenne a tèrereje, sokszor nem èrtenek, pedig úgy mutatja, hogy van tèrerő. Lehet, hogy a kèt ugyanolyan szolgáltató a gond?
-
mm89
őstag
válasz anonymus89 #30312 üzenetére
Ha a gsm bolt nem hivatalos forgalmazó akkor is elfogadják a számlát?
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Djmarko
tag
Köszönöm a válaszokat srácok!
Akkor még van remény . -
eddie17
addikt
válasz Lackooo84 #30320 üzenetére
+Micsurin
Maradjunk annyiban hogy ez a TMX rendszerén keresztül lett ellenőrizve, dobozon nem látod honnan jött a teló ha EU-s. De ha nem a magyarországi hivatalos úton vásároltad hanem sufniban, hiába eu-s a doboza se cserét nem fogsz kapni se fődarab cserét. Egyéb alkatrészt cserélnek gariban.
Nekem ez az infóm van, a tévedés jogát fenntartom, ha a nagy többség tapasztalata mást mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz eddie17 #30321 üzenetére
Félre értesz. Nem kötekedtem, csak a logikát nem látom, hogy van egy képernyő hibás vagy akku cserés lengyel H8-am (példa kedvéért) akkor azt megjavítják, ~43,500, de egy kb 50-60-ba megálló alaplap cserét nem vállalnak be.
Ilyen nincs. Nem lehet. Vagy van garancia vagy nincs, ezt nem értem csak.
TMX három hete lettek elhozva a telok, hibátlanok! Nekem végre nem akar ketté jönni a telo, elő - hátlap is a helyén, anyumnak meg végre nem 1-1,5 óra kijelző idő jön össze. (Semmi battery drain app nincs, volt neki a háttérbe...) most ő is kb 3,5-4 óra közt áll meg mint én, estére.
Tudnak ezek a József körútiak.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom de nekem ez a 406 elég problémás, csomó minden nem működik rendesen, és merül mint a Titanic pedig hozzá sem érek... Rollback nélkül vissza tudok menni 405-re? Nem mi...? Fak
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Na most meglepődtem...
A terv az volt, hogy miután nyitom a bootloadert, nem telepítem a twrp-t, hogy tudjak később ota frissülni, hanem csak bootolom (elvileg ugye fastboot boot twrp.img ), de nem akarja bootolni...
PS C:\adb> fastboot boot twrp-3.1.0-1-frd.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.533s]
booting...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.541sEz miért van? Tudja valaki, hogyan kell bootolni telepítés nélkül?
-
-
mm89
őstag
válasz Lackooo84 #30328 üzenetére
Nem érted.
Engedélyezve van, be is van szürkülve az OEM feloldás, mert nyitva van a bootloader. Tudom flashelni a twrp-t.
A gond az, hogy én nem flashelni akarom hanem csak bebootolni.
A terv az volt, hogy csak bootolom a twrp-t, telepítem Carline scriptjét majd reboot után ugye marad a stock recovery és megy az OTA.
Közben idegesítettek a reklámok és flasheltem a twrp-t, felraktam a scriptet, de így is van reklám. Fire shift appot szoktam nézni. Ha abban nincs akkor nyugodt vagyok, mert akkor máshonnan is eltűnt.
A script nem lenne jó?szerk.:
A célom ez lenne:
https://logout.hu/bejegyzes/thesound/host_file_csereje_android-on.html
Csak nem tudok simán bootolni twrpt, hanem flashelni kell.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz tamas.nick #30336 üzenetére
Nézd át biztos jó IP-t stb, írsz be, mennie kell.
-
Lackooo84
nagyúr
Na én visszapattintottam a 405-öt HiSuite trükkel.
HUAWEI ROM downgrade leírás (ha valakit érdekel):
Ezzel a módszerrel lehetőség van root meg minden egyéb nélkül régebbi ROM-ra visszalépni.
- Töltsétek le majd telepítsétek a HiSuite-ot (csak ez a verzió jó).
- Töltsétek le majd telepítsétek a Firmware finder Windows verzióját.
FF elindít, majd1 - katt a "common base" fülre
2 - pötyögjük be a telefon típusszámát
3 - katt a keresés ikonra
4 - a kiválasztott ROM FULL verzió (csak az a jó) sorában keresd meg a "changelog" mezőt, és nyomj rá egy jobb klikket, majd a copyt válaszd
5 - felül nyomj a DNS update gombra
6 - A felugró ablakban a "Register firmware..." mezőbe másoljuk be a changelog linket (ctrl+v)
7 - katt a "Register" gombraMindez képekben:
Ezután fel kell jönnie egy kis felugró ablaknak "Now you can proceed the following items." felirattal.
8 - a Windows 10ben jobb klikk a tálcán levő hálózat ikonra
9 - hálózati és internetbeállítások
10 - adaptermódosítások beállítása
11 - jobb klikk a használt hálózat ikonjára, majd "tulajdonságok"
12 - a legördülő menüben válasszuk a "TCP/IP protokoll 4-es verziója"-t
13 - adjunk meg manuális IP-t, alhálózati maszkot, és átjáró címet
14 - az "elsődleges DNS kiszolgáló"-hoz írjuk be a FF által megadottat 81.77.139.39.
15 - pipáljuk ki a "beállítások érvényesítése kilépéskor jelölőnégyzetet, majd nyomj az OK gombra (a felugró hibajelző ablakot nem kell figyelembe venni csak zárjuk be).Ezzel a DNS beállítás megtörtént, nyissuk meg a HiSuite programot, majd USB kábellel csatlakoztassuk a PC-hez a telefont. A készüléken is engedélyezzük a HiSuite felugró ablakbán a hozzáférést. A HiSuite ablakon nyomjunk a "Rendszerfrissítés" gombra. Elvileg most már meg kell, hogy találja a kiválasztott frissítést a készülék, amit le is tölthetünk, majd utána a HiSuite újraindítja a készüléket, amikor is megkezdődik a telepítés.
Lehetőleg egyszerre csak egy verziót lépjünk így vissza!!!
Igaz, hogy nem megfelelő romot nem enged a telefon feltelepíteni, de azért csak okosan.
Mindenki saját felelősséggel használja, én sikeresen visszaléptem egy ROM verziót így.Remélem segített a leírás.
-
Sanki
addikt
Lackooo84 kérésére töröltem az eredeti (#30327) leírást a telepítésről, mert volt benne egy hibás link.
A javított leírás a #30341-es számú hsz.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Még jó, hogy ma frissítettem 406-ra
Na mindegy, remélem nem lesz bajom vele.
Amúgy megtennétek, hogy megpróbáltok twrp-be bootolni úgy ahogy én próbáltam?
Csak nyitott bootloaader kell hozzá, nem módosít semmit, csak egy boot, aztán mehet a restart. Az érdekel, hogy csak nekem nem sikerül vagy mi van...
Köszi!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Drughi
addikt
Használ valaki alternatív launchert ( pl Nova ) vagy gyári inkább?
Novát használok kb egy honapja ( vagy 4 éve vettem meg, de addig vagy ios volt, vagy xiaomi, ami jobb volt), szoval nem használtam egy ideje.
Most mintha elkezdett volna belassulni piszkosul.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest