Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaLa85
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani olyan weboldalt vagy bármit ahonnan emberi áron tudnék kijelzőt kerettel+hátlapot venni ? Elejtettem és szeretném magamnak megjavítani, mert szervizes árak enyhén szólva is elvannak szállva. Előre is köszönöm aki segíteni tud !
-
PaLa85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Honor 8am elejtettem, kijelző betört , hátlap megrepedt. (garanciás még pár hónapig de ugye így nem lehet gariban megcsináltatni). Kijelzőt cserélném első sorban, erre kellene valami költséghatékony megoldás. Szervizben voltam vele 30e Ft lenne kijelző csere, sokallom. :/ Valaki esetleg jár/járt hasonló cipőben ? Vagy pedig marad , hogy töröttként eladom, bár nem szeretném , mert a telefonnal megvagyok elégedve...
Köszönöm előre is a választ !
-
PaLa85
csendes tag
elméletileg javítják a hibát, vagy már javítva van, ami frissül hamarosan mindenkinek elérhető lesz:
https://community.hihonor.com/thread/1322 -
PaLa85
csendes tag
Ha valaki próbálta vagy próbálja ezt a frissítést kamera ügyben, írja már le javítja e. Köszi
-
PaLa85
csendes tag
nekem kék van , ebben is raszteres nemcsak feketében ...
-
PaLa85
csendes tag
válasz
davidovits #1108 üzenetére
Szia. Nekem is raszteres a kép 16:9ben 9 és 6 megapixelen. Nektek volt ha valami megoldás? Vagy valaki tud segíteni mi lehet a gond? Ma hozták telot egyből ki is próbáltam ezt és nekem se jó. Vissza küldjem ebben az esetben? Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest