- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
válasz
Norby86 #14325 üzenetére
A stabil romokban is ugyanolyan rossz a ramkezelés mint a heti romokban. Hiába kapcsolgatjuk a Mem. Optimalizaciót is.. nálam összevissza fagyott tőle a telefon ha ki volt kapcsolva... Így meg alig marad meg valami a memóriában, állandóan újratöltenek a dolgok. A bluetooth is egyszer jó egyszer nem a stabil romokban is. Akármelyik stable-t próbáltam ki eddig 7.1.3-al bezárólag, mindegyik darabosabb volt használat közben, mint a weekly romok. Smart Lock továbbra sem jó egyik romban sem. Teljesen alapvető funkciókon véreznek el sokszor a stable romok is.
Na a MiBand... ez is a bluetoothtól függ.. de hol jó hol nem. Jelenleg a 2.25-ön vagyok, de ez is eldobálja és nem is hajlandó visszacsatlakoztatni sem csak bluetooth ki-be után, ami meg néha befagy és egy jó darabig vissza sem lehet kapcsolni. Ugyanúgy a 7.1.3 is ezt produkálta nálam.
Igen, engem ez is zavar,hogy ennyire vissza van fogva a vas.
Pedig többet lehetne kihozni belőle, de kb soha az életben nem fognak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest