- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Nem akarok még elkiabálni, de eddig nekem ez a legfrissebb EU fejlesztői rom a 6.2.25 az eddigi legjobb akkumulátor időt hozza. Már kétszer újra tettem full wipe-al a telefont (mert kísérletezgettem), de mindkét alkalom után azt kell mondanom hogy nagyon jól bírja az akku az eddigiekhez képest.
Másnak mi a tapasztalata?Már csak azt nem tudom (mivel jelenleg nincs Mi band-em) hogy az ilyen okos karkötők mint ez és a külső bluetooth hangszórók mennek már ezzel az új rommal, vagy még mindig nem?
Mert hamarosan venni fogok ilyen MiBand-et és jó lenne ha menne a telefonnal. -
Criminal017
őstag
óóóó, ez semmi ami itt szokott lenni... Miui.hu-n állandóan redmi 3-ra akarnak Note 3 vagy Mi3 romot telepíteni, vagy redmi 2-re Note 2 romot és stb. Pedig csak 10 percet kellene rászánni, olyan világos, mind a kódnevek, mind a telefonnevek elosztása.
-
mobillaci
tag
válasz
Milestone2 #13294 üzenetére
Készítő: MIUIHU Csapat
Verzió: 6.1.21 (MIUI 7) -
SAMG3
tag
Na sikerült az MI fiókba belépni de az appjaim nem igazán szinkronizálta. Pusz a beállításaimat se mtette vissza. Ez roppant idegesítő pedig direkt mielőtt töröltem mindent még csináltam egy szinkronizálást. PLusz az elmúlt napokban csináltam 1-et 1-et. :/ Na mindegy elkezdem belakni. Remélem most nem lesz olyan nyűgös mint az elmúlt napokban.
-
mobillaci
tag
válasz
Milestone2 #13276 üzenetére
Üdv Milestone2! Ostoba kérdésem van. Jelenleg MIUI 6.1.21-es rom fut a telefonomon. (Redmi Note 2). Le tudom frissíteni a készülékem MULTI 7.1.3.0-ra? Ja és ebben a multiromban úgymond "NORMÁLISAN" van magyarítva? Mert akkor lecserélném. Vagy egyáltalán érdemes?
-
SAMG3
tag
MEgtörtént a stable rom felrakása. Viszont az MI accountom jelszavát nem tudom. Kértem már mind2 lehetséges emlékeztető opcióval vagy 8 emlékeztetést de nem kapom meg az aktiváló kódot meg semmit. Mit tudok tenni?
-
Viktor1979
tag
Segítsetek légyszi!
Nem emlékszem, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a kapcsolatokban csak a névjegyeket lássam. -
adrian94
őstag
válasz
Milestone2 #13286 üzenetére
Az 1. appal jó lett
Köszi a segítséget
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13282 üzenetére
Azért azt elolvastam, hogy ha azt nyomok akkor szívás van.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Viktor1979 #13281 üzenetére
Én a hajamat tépném ha elrontanám a telefonom
Mikor megkaptam akkor az osztálytársam az xposeddel megpróbálta azt csinálni , hogy a státusz bár olyan színű legyen mint az adott app felső része és aztán bootloop lett belőle. Akkor volt meg a telefon 5 napja és eu stockról kaptam 15.11.15 multi dev rommal és 4 nap után jöttem rá, hogy eldobja a mobil netet és a wifit. Első 2 nap még rá hagytam arra, hogy biztos most lassú a net, de aztán leesett és a 11.31-et akartam rá rakatni osztálytársammal(azóta már kitanított, hogy mit hogyan kell az update-nél downgrade-nél csinálni), de én nem tudtam, hogy ő pedig először a státus bárt akarja megcsinálni mert én már szólni akartam neki, hogy az nem kell csak gondoltam majd ha fent van a 11.31 szólok neki, 19:00 tól másnap reggelig néztem a mi logot és azután pedig 13:00 ig a gép előtt ültem beparázva és vártam, hogy mikor lép fel a facebookra az osztálytársam. Mondta, hogy csak a gépről twrpvel egy clean installt csinálunk és kész na de eszembe jutott, hogy a win 10 nem ismeri fel a telefont. Így Várni kellett hétfőig, hogy az osztálytársam hazavigye és megcsinálja.
-
adrian94
őstag
válasz
csaba12242 #13263 üzenetére
Először , másodszor nekem is ... most meg már nem akarja felismerni
beállításoknál nincs valami lehetőség amit be kéne állítanom ? mert amikor rádugtam a gépre akkor kidobott egy beállítási lehetőséget és ott tudtam választani, hogy fájlokat szeretnék másolni a telefonra !
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13281 üzenetére
OKÉ. Beléptél a recovery-be. Ott a leírásban képekkel van mellékelve mit tegyél. Ha most újra be kellett laknod a telefont akkor nyomtál egy wipe cache és egy wipe user data menüpontot. Csak tudnám minek? (Még szerencse, hogy nem Wipe all data menüpontra nyomtál)
Ha most letöltöd a telefonod belső memóriájába az a zip-et, amit az előbb linkeltem neked. Átnevezed update.zip névre. Kimész most már tudatosan ebbe a recoverybe és ott az INSTALL UPDATE.ZIP TO SYSTEM menüt elindítod, akkor kiderül, hogy a MULTI csapat jó munkát végzett-e, és lecserélődik-e az angol MiRecovery egy magyarul is tudó TWRP recovery-re...
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13277 üzenetére
-Lépj be MiRecovery-be. Ezt két módon is megteheted: 1: Lépj be a telefonon található Frissítés / Update alkalmazásba, itt nyomj egy menü gombot,majd válaszd az "Újraindítás Recovery módban" Vagy: 2: Kapcsold ki a telefont.Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre,míg meg nem jelenik a Mi logó.Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy.
Ne is törődj vele Rahur.
Így izgi az élet.
-
Raruh
tag
válasz
Milestone2 #13277 üzenetére
Azért elég vicces olvasgatni, ahogy Viktor kolléga napról-napra újabb problémákat generál magának a telefonnal
-
SAMG3
tag
válasz
Milestone2 #13275 üzenetére
Köszönöm Uram mind a kettő választ
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13274 üzenetére
Boríts...mateklecke a lányommal...annál kiborítóbb nincs.
-
Milestone2
nagyúr
Innen MULTI 7.1.3.0.
-
Milestone2
nagyúr
Tisztázzuk, ugye TWRP-d van...?
Ha az internal memory-t nem törlöd, akkor még TWRP előtt oda másolod a telepítendő ROM-ot.
TWRP elindít.
WIPE menü, andvanced wipe, WIPE Cache, Wipe Dalvik, WIPE system, WIPE data
REBOOT menü, reboot RECOVERY!
INSTALL menü, megmutatod neki hol az Internal memory-n a friss ROM.
Install, vár, ha kész örül, reboot, belak. -
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13269 üzenetére
Inkább nem borítalak ki.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Viktor1979 #13267 üzenetére
Én ezért nem nyúlom hozzá inkább. Az osztálytársamnak Note 4G-je van és nagyon otthon van az androidban is és ő fel tette nekem a twrp-t mikor megkaptam telefont és annyi.
-
Raruh
tag
válasz
dorika87 #13220 üzenetére
Ha Eu... Webáruházból rendeled, akkor nagy eséllyel 7.1.1.0 eu multi stabil rommal érkezik. Legalább is nekem 2 hete így küldték. A doggee töltőtől nem kell megijedni. TWRP recoveryt kell feltenni, azzal fel lehet tenni a 7.1.3.0-t. Mindkettőben van magyar nyelv, de nekem a 7.1.1.0 bugos volt kissé, ahogy fentebb leírták többen is, mikrofonprobléma, yt probléma. Ezektől mentes a 7.1.3.0, és nekem atomstabil. 2 napot normál használattal simán bír. 4-5 óra sot szokott kijönni átlagban. Játékkal (HS) 4 órát bír.
-
SAMG3
tag
válasz
Milestone2 #13268 üzenetére
Szoval a 2 amit írtál annak kivételével mindent törölhete? Utána ha rádugom a gépre látni fogja? Multkor a systemet véletlenül letöröltem és kis szenvedés után látta, bár nem emlékszem mit szenvedtem vele xd
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13267 üzenetére
Vajon mit?
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13265 üzenetére
Nem tudom. Próbáltam az összefoglalóból megcsinálni valamit de nem nyert.
-
SAMG3
tag
Ma gyalulom a telót mert a merülés nem szűnt meg és ezzel adom meg neki az autolsó esélyt. Wipe-nál ha mindent kipipálok az úgy jó? Utána rádugom recovery menübe lépve a gépre felmásolom a telóra a stable zip-et aztán teleípt és ennyi?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13261 üzenetére
"...Lassan újra belakom a telefont...."
Miért, nyomtál egy Factory Resetet, hogy újra be kell laknod?
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13262 üzenetére
A rendszeren belülit.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13261 üzenetére
Recovery menüt?
A beindult rendszeren belül a menüt?Nem fogalmazol túl konkrétan...
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13260 üzenetére
Sikerült a menüt behoznom csak a nyelvet kellene visszaállítani.
Azt is. jobban mondva.
Alakul mint púpos gyerek a prés alatt.
Lassan újra belakom a telefont. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13259 üzenetére
Kikpcsolás után hangerő fel és power egyszere nyomására mi jön be?
Kikapcsolás után hangerő le és power egyszerre nyomására mi jön be?"...Nem tudom miket csináltam de csak angolul szövegel és mindenfélét kér tőlem..."
Ennél azért pontosabban leírhatnád...
-
Viktor1979
tag
Úgy elállítottam a telefonom, hogy ihaj.
Nem tudom miket csináltam de csak angolul szövegel és mindenfélét kér tőlem.
Csináltam magamnak egy angol nyelvű telót.
-
Viktor1979
tag
Elbasztam a telefonom
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13256 üzenetére
Lehet nekem is ez a baj. Nem tudom.
Majomkodtam egyet a telefonommal és most csak folyamatosan bootol.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13247 üzenetére
Akkor a megfogalmazás hibás.
OTA frissítés magától jön. (Sajnos sokszor megakad, nem jön ki OTA-ra a frissítés)
Updateres frissítést te indítod el de tovább automatán csinálja. (Ez is le tud állni, magad is látod. Van frissebb, mégsem látja)
Manuális frissítésnek azt nevezzük, hogy te töltöd le a legfrissebb ROM-ot és magad telepíted. (Ez a legbiztosabb módszer. A legfáradtságosabb, de a legbiztosabb)
Szerintem.MULTI TEAM készített egy fájlt.
Azt írták a Weboldalukon, töltsd le.
Nevezd át update.zip-re.
MiRecovery-ben kíséreld meg feltenni.
(Ha véletlenül felment, örülsz, mert már fenn is van a TWRP 3.0-d) -
adrian94
őstag
válasz
Viktor1979 #13251 üzenetére
Akkor sem jó ha újra indítom... WIN 7-em van...
-
Viktor1979
tag
-
adrian94
őstag
Miért nem ismeri fel a gép a telefont ? Ha rádugom akkor csak tölti...
(#13246) Milestone2
Tegnap előtt még tökéletesen felismerte, raktam rá zenéket de tegnap óta csak tölti... a kábelnek semmi baja...
-
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #13243 üzenetére
Lassan már én sem.
Görcsöltem ezzel a TWRP dologgal de nem sikerült. Így nem foglalkozom vele. Viszont püben írtad, hogy lehet manuálisan frissíteni. Az első ilyen alkalom meg is volt pár nappal a vásárlás után. Most azt szeretném tudni, hogy mikor tudok tovább frissíteni?Így jó?
Lekellene csavarnom a fűtést meg ki kellene mennem a levegőre hát ha az segít.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #13242 üzenetére
A kérdést sem értem...
Ha azt kérdezed hogy a jelenlegi 7.1.1.0-t mikor tudod frissíteni?
A válaszom, mindig akkor, amikor megjelenik új...
Akkor sem kell frissítened, csak lehet...
Nem tudom mi az az 1-2 hónap, amit emlegetsz...?Kínaiból már a V7.1.4.0.LHMCNCK a legfrissebb.
Multiból (xiaomi.eu) már a V7.1.3.0.LHMCNCK a legfrissebb...de ettől neked még nem kell frissítened...csak majd ha akarsz...akár 6 hónap múlva...de akkor már nem ezekre a verziókra, mert akkor már nem ezek lesznek a legfrissebbek...
-
Viktor1979
tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem akarok twrp feltenni mert nincs kedvem akkor a manuális frissítés az kb. mikortól számít? Most a stabil 7.1.1.0 van fent. Elvileg ez lehet manuálisan frissíteni de mikortól? Honnantól számít az az 1-2 hónap? Kicsit most nehezen megy a fogalmazás mert lezsibbadtam ma agyilag.
Tudom, hogy már 1 milliószor volt és szerintem lesz is téma ez a frissítés dolog.
-
pmheros
őstag
Miui, te vagy a végzetem
Előzmények
5.12.6 a google naptár widgetje, b*szik frissülni. Szerdán is azt mutatja, hogy szerinte hétfő van. Nyomkodhatom a frissítést, semmi.Csináltam egy új eseményt, és egyből rájött hogy szerda van.
6.1.21 (és 6.1.29) A google naptár alkalmazás leáll, ha új eseményt (plusz jel) nyomok. Megnéztem, a szinkronizálás sem megy neki. Wipe cache volt.
Jelenleg:
6.2.18 A google naptár widgetje (ahogy az 5.12.6 -ban is) b*szik frissülni. Megint! Tiszta telepítés volt! Tetőzi azzal, hogy restart után a widget nem tudja betölteni a tartalmat. Viszont ha leveszem, majd újra kiteszem a widgetet azonnal be tudja tölteni a naptár tartalmát. Besza-behu !Természetesen a Nexus -omon (google egyik legalapvetőbb programja) a naptár ilyen hibákat nem csinál.
MOD.: multi eu
-
kliszi
senior tag
válasz
smash1986hu #13217 üzenetére
Köszi a linket ! Igazad volt ez felment rendesen ezekszerint rossz volt a hivatalos oladalon lévő .
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Viktor1979 #13209 üzenetére
Kicsit furcsa a kérdés, de a mai ilyen jellegű alkalmazások szinte mindegyikével lehet videótelefonálni, ha van a telefonon előlapi kamera. Ahogy írták már Skype, Viber, Messenger, Hangouts, és egyéb társaik mind jók erre a célra.
Bocs Viktor, nem neked szólt a válasz, hanem Henker2-nek :-)
-
Klara_
őstag
-
adrian94
őstag
válasz
randras_83 #13211 üzenetére
Android 5.0.2
MIUI 7.1.1.0 Stabil
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ladislawus #13228 üzenetére
-
Viktor1979
tag
válasz
dorika87 #13227 üzenetére
Ìgy csináltam èn is.
Rendeltem hozzá hátlapot (meg is jött ès fel is raktam). Várom mèg a fòliát ès a tokot hozzá. Jò lenne ha valamelyik már meg jönne mert a gyári vèdőfólia lassan lepereg.
Ladislawus nèzd meg a 13179 hszt. Bocs de telón nem tudok linkelni.
Ès mèg lassù is vagyok. -
Istuu15
senior tag
válasz
dorika87 #13220 üzenetére
A tokok érkezése nem biztos, volt, hogy pl x hónap 10. -ére volt kiírva és 20. sem volt tok hozzá, de nem biztos, hogy most így lesz. Úgy tudom stabil rommal érkeznek már EU STOCK-ról. Tudod majd attól használni, magyar nyelv úgy tudom van benne, hogy 2 napig tudod e használni? Hát ez teljesen a te felhasználásodtól függ bár ha netezel, wi-fin vagy sokat, akár youtube-ozol akkor 2 napig nem lesz elég szerintem.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Két kérdés: eustock várhatóan péntekre mondta Note 2-höz a tokok érkezését. Addig nem szeretnék leadni rendelést amíg nincs készleten tok, mert az elejétől tokban szeretném hordani. Van valakinek pontosabb infója arról, hogy jövő hét elején lesznek-e már tokok készleten?
A másik pedig az, hogy látom sokan romolgattok, de ha én nem szeretnék gondolom még teljesértékűen tudom majd használni a készüléket, és stabil lesz meg minden? Milyen rommal kapom majd a készüléket? Magyar nyelv van benne ha jól tudom. Remélem gyári rommal kevés használat mellett elmegy majd 2 napot a telefon. -
Klara_
őstag
válasz
smash1986hu #13217 üzenetére
Azert van az md5 mellette, hogy tudjatok ellenorizni.
-
kliszi
senior tag
2.26-os rom telepítése sehogy sem megy fell nekem . Azt irja install update.zip failed! update.zip signature verification failed . Mit kéne csináljak hogy felmenjen ?
-
gamegod
senior tag
Az uj developer latvanyosabban lassan merul nalam! Kivancsi leszek a sotra.
-
Istuu15
senior tag
válasz
DaWe94 #13206 üzenetére
A sot nekem eddig a 15.31-en volt a legjobb aztán kihagytam sok frissítést és a 01.14-el egy nagyon kicsit volt gyengébb, aztán a 01.21-el gyenge volt és a telefon is nagyon lomha lett ezért visszatettem a 14-est aztán a 01.29-et nem tettem fel megvárta az ünnep végét és teljesítményben és mindenben sokkal jobb lett a 02.18-as, de a sotban gyengébb pedig sokan írták, hogy jobb lett.
-
kvazika
csendes tag
A 6.2.25-os ROM automatikusan feltette a 3-as TWRP-t. Eddig okesnak tunik ez a ROM is.
-
dud998
őstag
válasz
Milestone2 #13200 üzenetére
Már megy is fel!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest