- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
Sziasztok!
Mi fiókban a galériát (vagy bármi mást) el tudtatok úgy érni, hogy nem telefonszámmal, hnem e-mail címmel regisztráltatok?
A fiókba belépek, de bármire kattintok (képek, kontaktok), kéri, hogy a profilomban töltsem ki a telefonszámot. -
sanyci
senior tag
válasz
Criminal017 #12795 üzenetére
A zenevezérlő ott van, de nem aktív, ha nem használod (végre!)
-
konigjanos
senior tag
válasz
Milestone2 #12785 üzenetére
nekem is, én a redmi note 2 tool-al tettem fel. egy mozdulat. szerintem a friss rom is gyorsabban ment vele fel.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Criminal017 #12795 üzenetére
Hohó akkor dobom is felfele. Nekem a MIUIHU is élénkebbnek tűnik egyébként az euhoz képest, pedig ugyan úgy van beállítva.
-
Criminal017
őstag
válasz
BalanceR #12794 üzenetére
Nálam tökéletes, akkuidőről majd ma, nap végén. Bluetooth is kezd helyreállni, hamarabb csatlakozik, nem dobál.
Meg mintha a színeken állítottak volna, egy kicsivel élénkebbnek tűnik a felület.
Viszont nekem hiányzik az értesítősávból a zenevezérlő, ami az új kinézet miatt eltűnt. -
BalanceR
addikt
Feldobtam én is a 3as TWRP-t, tud magyarul, de kissé fura.. 7 éve amióta romolgatok a wipe az wipe, itt meg törlés...
Szerintem hagyom angolon...
Illetve a UI mintha visszafejlődött volna, kicsit fapados, nagyon steril, újdonságot eddig nem fedeztem fel.A legutolsó EUs Weeklyről valami negatívum? Futott már valaki valami Bugba, hibába, vagy nyugodtan flashelhető?
-
grafnet
veterán
válasz
FrankóStein #12791 üzenetére
Sehogy.
Nagyon gyorsan megcsinálja.
Kapcsold ki, Recovery módban indítsd újra (Volt+ és a Power, bejön a Mi felirat, még ott is tartod min.5 mp-et).
2 perc és megtudod... -
grafnet
veterán
válasz
Viktor1979 #12779 üzenetére
RN2 Tool-lal is fel tudod tenni.
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #12787 üzenetére
THX
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #12778 üzenetére
2. Mit érdemes beállítani a "jó" mentéshez?
TWRP: nekem lengyelül jött be.
-
grafnet
veterán
TWRP 3 poland (ha, nem angolul jön be): felrakod, újraindítod recovery módban: bejön, jobb oldali oszlop fentről a 3. a Beállítások ráböksz, fent 🌐, ráböksz, Hungary, kijelölöd és alul megint ráböksz a lengyel szövegű gombra.
Woala tudni magyar. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Tessék itt egy mediafire link [link]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kattints erre a linkre és töltsd le [link] PC-rõl könnyebb mert telefonon elõbb célszerü a Play-rõl telepíteni a MEGA apk-ot.
-
grafnet
veterán
válasz
Mobilról próbálod?
Asztali webhely kérése?
Párszor klikkeltem, de lent van. -
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #12776 üzenetére
A linket nem tudom.
Beírtam keresőbe de ott sem sikerült.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #12777 üzenetére
1. Tud magyarul (az eddigi TWRP-k nem tudtak)
2. Teljesen más struktúra, olyan mélységi particiófelbontásra képes mint még egyik sem.
3. Minden olyan régi TWRP jó, amiben már van "flash img" opció....azt hogy érdemes-e estébb tudom megmondani, mert a melóhelyemen nincs rendszergazda jogom, nem tudtam kipróbálni.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #12776 üzenetére
Érdemes frissíteni? Miben tud többet? Frissitesre jó a régi is ügye? Köszönöm a választ!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #12775 üzenetére
Nem tudom mit nem tudsz megnyitni...?
A miuipolska weboldalt?
A MEGA liinket? (azt letölteni kell)
A letöltött img file-t? (azt meg leginkább telepíteni) -
Viktor1979
tag
válasz
Milestone2 #12752 üzenetére
Nem tudom megnyitni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
konigjanos #12773 üzenetére
3.0 már szerencsére multilanguage...(de még nem volt lehetőségem kipróbálni, hogy minden nyelvet benne hagytak-e a polákok)
-
konigjanos
senior tag
válasz
Ráadásul magyar nyelvű!
-
-
adrian94
őstag
válasz
DaWe94 #12768 üzenetére
Kikapcsoltam majd letöltöttem újra az Applock nevű appot de így sem működik.. Belépek, kijelölöm azokat az appokat amiket csak lerajzolt mintával lehetne felnyitni, kilépek és simán megtudom nyitni őket továbbra is..
Megtudnád esetleg nézni, hogy Neked jó-e ?
Applock a neve és egy széf a képe !
-
DaWe94
senior tag
válasz
adrian94 #12767 üzenetére
De, azt a romot felfrissítheted 7.1.3-ig. Szerintem az engedélykezelőt pedig kapcsold ki mert szerintem csak a baj van vele. Nekem ki van kapcsolva és semmi bajom nem volt vele, vannak chat fejek, jönnek az értesítések is viberen is. Annyi,hogy kaptak jogot az auto induláshoz ezek az appok.
(Biztonság-Engedélyek-Jobb fent fogaskerék)
-
adrian94
őstag
válasz
DaWe94 #12766 üzenetére
Frissíteni így frissíteném, hogy a telefon "elvégzi magától" de én nem akarok vele babrálni még akkor sem ha könnyű is mivel nem nagyon értek hozzá... Nekem elég sűrűn csinálja ezt az internet "akadozás" dolgot csak azt nem tudom miért
Akkor Te mit mondasz ? Ne frissítsem le ?
Arra, hogy az appok nem mennek úgy ahogy kéne nekik tudsz esetleg valami okosat mondani ? Be állítottam az engedélyeknél de akkor sem jó... Úgy nem lehet valahogy megoldani mint a többi készüléknél, hogy simán letöltöm az appot abba bele lépek beállítom amit kell és megy is ? Magyarul, hogy ne kelljen neki engedélyt adni stb.. ?
-
adrian94
őstag
Lenne egy-két kérdésem :
1. Az miért van, hogy ha letöltök egy appot (App Locker) és adok neki engedélyt (Biztonság/Engedélyek/Indítópult) akkor nem akar működni ? A tabomra letöltöm de ott egyből működik tökéletesen, ezen a telefonon nem !
2. Azt tapasztaltam, hogy az internet elég instabil a telefonon... PL Instagramozok, görgetek le a képek között és egyszer csak elkezd tölteni és csak tölt és tölt majd csak akkor lesz jó ha újraindítom az alkalmazást ! A Play áruházban is sokszor csinálta ezt a saját alkalmazások között amikor görgettem lefelé ! Ez mitől lehet ?
3. Érdemes MIUI 7.1.1.0-ra frissíteni, MIUI 7.0.8.0-ról ? Milyen különbség lenne ?
-
kidnou
őstag
válasz
balog.peter #12757 üzenetére
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Tud ez valami plusszt az előzőhöz képest? Ha fent van a korábbi, akkor van valami egyszerű mód az upgrade-re, vagy ezt is muszáj PC-ről feltennem? Köszi!
-
gergely64
tag
Aki már frissített a 6.2.18 xiaomi.eu romra, valami infót tudna-e róla mondani, bug, üzemidő stb.
-
Milestone2
nagyúr
Megérkezett a TWRP 3.0 pár készülékre.
Mi3, Mi4, Mi4c, MiNote, MiNotePro, RedmiNote 2, RedmiNote 3 még tervezik folyamatosan újabbakhoz.
Köszönet miui.poland-nak. -
grafnet
veterán
válasz
Viktor1979 #12747 üzenetére
Ez azért miben nyilvánul meg?
Már írták: fastboot mód? Van? Abban el tudod indítani?
Azt próbáld meg a leírások alapján. -
Zoli0726
aktív tag
válasz
Viktor1979 #12747 üzenetére
Szerintem fastboot modeból fel tudod éleszteni
-
Frogdog
csendes tag
Sziasztok!
A PixelPhone Pro programot telepítettem a telefonra. Hogyan érhetem el a beállításokat? A régi telefonon a menü gombot megnyomva léphettem be a menübe, itt ez nem működik.
Másik kérdésem: Hangalapú keresést hogyan tudom engedélyezni, pl. Waze navigációban?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Viktor1979
tag
Megpróbáltam feltenni a TWRP-t, de valami nem jött össze. Lett egy papírnehezékem.
-
DaWe94
senior tag
válasz
BalanceR #12741 üzenetére
Soha nem fogják kiadni a kernelt, így ez egy halott dolog. Olyan ember pedig nem lesz aki hónapokat áldoz majd arra hogy visszafejtse a kernelt...Mert azt olvastam,hogy még ez lenne egy megoldás, de rettenet sok időt venne igénybe. Én rettenetesen sajnálom ezt, értem én hogy üzletpolitika meg mittudomén de akkor a 3,14csának raktak bele ilyen hardvert. Aki egy kicsit utánaolvas, láthatja hogy mennyire vissza van fogva. Az elcseszett kamera sw-ről nem is beszélve( és a camera2 api hiányáról).... Ami meg kernel szinten van elrontva... szerintem...
-
BalanceR
addikt
-
Office-R
csendes tag
válasz
plaszy #12732 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nekem a Kapcsolatok gombot megnyomva egyből a névjegyek jönnek fel, és semmilyen három soros vörös gomb nem.
De...
Addig nyomkodtam, míg az alábbi helyen megtaláltam: (hátha a hozzám hasonló kezdő felhasználó okul belőle)
Beállítások-Rendszer alkalmazások-Kapcsolatok-Megjelenítési beállítások- SIM névjegyek kijelzése ...na azt a kapcsolót kell bekapcsolni.
...és most törölhetem ki a duplikált névjegyeket...a némítós kérdésre nem tudtok választ?
-
BalanceR
addikt
válasz
DaWe94 #12735 üzenetére
Ha lenne source, iszonyat, mit ki lehetne hozni ebből a telóból...
A HW bivalyerős, csakhát Xiaomiék visszafogták, pl ugyanez a vas hozhatna 60Ks Antutut is, nem mintha a jelenlegi teljesítménnyel baj lenne... A kamera tudna 4Kt, FullHDben 60fps-t, RAWot,és ha nem b@szná fel az ISOt indokolatlanul 400fölé,este is használható lenne... -
sylas
tag
válasz
Viktor1979 #12737 üzenetére
Köszi
-
Viktor1979
tag
Meg néztem egy rövid filmet két telefon összehasonlításáról. RN2 és Iphone 6 (sima). Méretbeli különbség van a két telefon között. Sebesség különbség is van persze, de minimális (szerintem). Kamerában úgy láttam a RN2 jobb mint az Iphone 6. Fényképek szebbek az RN2-n. A videó zoomolása az RN2-n is jobbnak tűnt.
Akit érdekel nézze meg. Angol tudás ajánlott. És sokat nem értettem belőle (szinte semmit), de a képek magukért beszélnek. Linket nem adok mert nem telefonon és nem pc-n néztem a videót.
-
BalanceR
addikt
válasz
DaWe94 #12730 üzenetére
Én anno, a viszonylag jó kamera, a méret, a design, meg a support miatt vettem...
Na a support az ami nem olyan, mint amire számítottam, (PL a Smart Lock két verzió óta nem működik egyik MIUI romon sem ) ár-érték arányban még mindig szinte a legjobb vétel...
A RN3 annyira nem mozgat meg, ha váltok, szinte biztos, hogy kameracentrikus telót veszek (Huawei, esetleg Lenovo) -
starius
tag
Hello! Egy ilyen készülék vásárlásán gondolkozok, tudnátok róla írni egy pár szót? Jó vétel még mindig ez a telefon , 50 000ft környékén? CM vagy MIUI rom a jobb rá? Ahogy látom, a CM13 már android 6.0, a MIUI is 6.0 már?
-
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Most vettem egy ilyen telefont és két dolog akasztott meg. Tök jó meg minden, azonban a belerakott SIM kártyán lévő telefonszámokat és egyebeket nem látja. Csak úgy tudtam rágyakni a telóra, hogy bluetooth-on küldtem át a kapcsolatokat a régi telefonról.
Nagyon megörültem, amikor a telefon beállítások hívásfogadás beállítási menüben megtaláltam, hogy a csörgést a teló lefelé fordításával el lehet némítani. Nekem ez sajnos nem működik. Mi lehet a problem?
(pl. a vakus jelzéssel majdnem sikerül kiégetni a retinámat, de a lefelé fordítás nem megy )
Vmi ötlet? -
DaWe94
senior tag
válasz
BalanceR #12729 üzenetére
Addigra már a telefont is lecserélem...
Így is nagyon gondolkodok a Note3 Pro-n. Annál fentebb már nem vennék xiaomit, vannak jobb jelöltek is. Nemtudom... nagyon nagy dilemmában vagyok jelenleg, hogy maradjak e a MIUInál vagy sem egyáltalán... Ha nem maradok, akkor is csak a Nexus készülékek vagy a Motorolák jöhetnek szóba.
Egyre jobban nem tetszik a xiaomi hozzáállása a felhasználókhoz... egy nagy vicc az is ami a hivatalos fórumon megy...
-
Zoli0726
aktív tag
-
Raruh
tag
-
BalanceR
addikt
Látom, elérhető a 6.2.18 Weekly, de Changelogot nem találok...
Tud róla valaki valamit?
Esetleg feltette már valaki? -
bubu256
tag
Megérkezett az új 6.2.18 xiaomi.eu rom: [link]
CHANGELOG
Home Screen
Optimization - Added web search part for global search (02-16)
File Explorer
New - New feature for file transfers between devices. No internet required.(02-16)
New - Added shortcuts to downloads and hidden files in Categories (02-16)
New - Redesigned the layout for storage view to make it more informative (02-16)
New - New feature for hidden folders (02-16)
New - View files sorted by frequently used apps (02-16)
Optimization - New redesigned card layout (02-16)
Google Nexus 5 No ROM this week -
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
A legutolsó eu-s stable romot használom, és a hívás hangminősége elég pocsék.
Viberen viszont kristály tiszta. Szerintetek lehet valami köze a romhoz, vagy egyszerűen csak a hálózat ilyen gagyi? Teljes térerő van mindkét oldalon 3g-vel. -
-
vvillie
tag
Honnan erdemes tartozekokat venni a note 2-hoz? Hatoldali hanszoro erdekelne meg akumulator. vettem mindkettot ebay-rol de nem hiszem hogy eredetiek lennenek mert az aksi kb a 60 %-at tudja az eredetinek, a hangszoro meg nagyon rossz minosegu a regihez kepest. Pedig nemetbol jott.
-
minimumgame
tag
válasz
Milestone2 #12713 üzenetére
Jogos, átsiklottam felette. Köszi!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
minimumgame #12712 üzenetére
És miért nem olvasod el az oldal tetején az összefoglalót, ahol le van írva...??? (Azért készült)
De tessék:
4G LTE 1800, 2100, 2600 MHz
3G 1900, 2100, 850, 900 MHz
2G 1800, 1900, 900 MHz -
ktommy91
addikt
válasz
minimumgame #12710 üzenetére
Hello!
A H+ az 3G, 4G pedig valószínűleg azért nincs mert arrafelé a telenor 800MHz-en szórja azt pedig nem tudja a telefonja.
-
minimumgame
tag
Üdv!
Egy ismerőmnek van ilyen telefonja és folyamatosan H+ megy csak rajta 3G alig, 4G egyáltalán nem. Telenor a szolgáltató, egy kártya van SIM1-ben, és 4G előnyben van kiválasztva pedig. Mi lehet a gond?
Köszi
-
Norby86
őstag
válasz
Milestone2 #12707 üzenetére
Akkor bizakodom
-
Norby86
őstag
válasz
gergely64 #12683 üzenetére
Köszi!
Végül a Gsam Battery programmal oldottam meg a dolgot, de ezek szerint a gmail nálam nem szívja az akkut, viszont a play szolgáltatások azok eszik rendesen.
Más: Most néztem miújság xiaomi eu-s rommal, mert ma kéne jönnie úgy tudom. Ez az üzenet fogadott: "MIUI 6.2.18 delayed for the weekend..."
Nem lesz a héten sem frissítés?
-
grafnet
veterán
válasz
#40935168 #12698 üzenetére
Milestone2 már válaszolt.
Az OTA az valóban szélsőséges vagy megy vagy nem. Ezért inkább a nem-et írta be.Az OTA dolog: személy szerint örülök neki, hogy van, de nem használom, ki is van kapcsolva az automata frissítés. Inkább megvárom, míg valaki felteszi, kipróbálja, s ha nagy baja nincsen, akkor felteszem én is. Ha, nagyon nem teszi fel senki, akkor felteszem, de előtte mindig csinálok egy full mentést, biztos ami biztos alapon.
-
grafnet
veterán
Nos, megszületett:
AOSP V1.61 vova.vafi ROM teszt:
A meglévő MIUI EU rendszer alapján hamar feltelepítette az alkalmazásokat. Sokat nem kellett velük bíbelődni.Van néhány dolog, ami furcsa a MIUI után:
Alapjában véve a 4.x.x-es droidra hasonlít. Pl.: a POWER gombot megnyomva a szögletes menü jön be. Itt van egy jó ki ficsőr: ha rámész az Újraindításra, akkor bejön még egy menü: Reboot, Hot reboot, Bootloader, Recovery, Safe mode -ok közül lehet választani.Alapból a GAPPS-ost tettem fel, de GMAIL nem volt benne.
Üzenetek (SMS): nem szedte fel a régi üzeneteket, nem találtam meg az importálást.
Böngésző: hasonló, mint a Chrome, a memória fogyasztása nem nagy. Mivel a lap lehúzásával nem lehet frissíteni, újratöltetni az oldalt, csak külön nyomkodással, menüből, így ment vissza a Chrome.
Memória: a Beállítások > Alkalmazások > Futó-nál 1,2 GB RAM-ot mutat szabadnak. Minden megnyitott alkalmazást meg lehet találni a memóriában, azért van amit újratölt.
A középső gombbal (HOME) lehet előcsalogatni a futó alkalmazásokat, s ott be is lehet zárogatni, tehát nem a bal oldalival (MENÜ).Mivel NOVA-t használok, így azt helyreállítva a két fenti gomb funkcióin (amiket én adtam neki) kívül minden ugyanaz maradt.
A ROOT-ot első bekapcsolás után – meg bármelyik bekapcsolás után, app indításkor – megkérdezi, ráböktem és kész. SuperSU PRO-val kezeli a root-ot.
Az értesítési sávot lehúzva egy teljesen más világ tárul elénk, mint a MIUI-n. Lehúzom, ott vannak az értesítések, nem szürkíti be az egész képernyőt. Rábökök megint, akkor jön be a „második oldal” a kapcsolókkal. Annyira sok nincs belőlük, mint a MIUI-n, de a lényeg megvan.
Amire egyáltalán nem jöttem rá: én a naptár widget-et használtam eddig havi nézetben. Itt egy boha istenért sem tudom előcsalogatni, csak a napi listát hozza elő.
Még a Lock Screen zavar, mert én nem használtam eddig, s most nem találom hol kell kikapcsolni. Viszont itt a kamera app-ot indítja el, nem a gyárit.
Akkumulátor használat: az éjszaka: Wi-Fi, minimum fényerővel 2 óra SOT jött ki 100%-ról 14%-ra. Reggelre esett még 1%-ot. Viszont a töltés, na az valahogy nem az igazi, mert a MIUI használatakor kb. 2 óra alatt 90-100%-ra löki. Itt 1 óra alatt ment bele 20%, POWER BANKról töltve meg a 10000mAh-sat fél alá merítette 5 óra alatt. Most is azt írja ki 33%-nál, hogy teljes töltésig 11 óra van még hátra, igaz ez nem a 2A-os töltő. (Amíg újra átnéztem a hsz-t, addig már 10%-ot lökött a MIUI-n.)
Kamera: a korábban linkelt Spanyol megoldás van benne.
Névjegyzék: nem lehet benne bonyolultan keresni. Pl.: Kovács Máriát nem tudod a K Már alapján megtalálni, csak ha a Kovács-ok között megkeresed...
Billentyűzet: AOSP billentyűzet van benne. Vannak ékezetek, de a T9-et nem nagyon erőlteti. A névjegyzéket ismeri, felajánlja, de szavakat nem.
Redmi Note 2 Tool: van benne alapból egy ilyen progi, hasonló paraméterezhetőséggel.
36 óra ismerkedés közben 3x indult random újra. Az elsőnél nem is foglalkoztam vele, de a többinél figyeltem, visszamentem oda, ahol elszállt, de nem produkálta újra.
Röviden: szép is, jó is, de megy vissza a MIUI EU.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#40935168 #12698 üzenetére
Nem tudom milyen topic leírást kérdezel, ennek a topicnak a leírásában ez van:
"...Közkívánatra ideírom, hogy melyik ROM-ok tudnak magyarul:
miui.hu magyar fejlesztői ROM, (GAPPS csomag beépítve, vasárnaponként OTA frissítés)
xiaomi.eu fejlesztői multi ROM (GAPPS csomag beépítve, nincs OTA, kézzel kell péntekenként frissíteni)
xiaomi.eu stabil multi ROM (GAPPS csomag beépítve, nincs OTA, frissítés kézzel 2-3 havonta)..."Az OTA a xiaomi.eu-nál nagyon esetleges...
-
dorika87
őstag
válasz
grafnet #12696 üzenetére
Akkor reményeim szerint tudok talán hasonlót produkálni mint most G2-vel, legalábbis nem szeretnék ilyen téren gyengébb készüléket. A 30%-al nálam nincs gond, simán nekiindulok a napnak, mert olyan a melóhelyem, hogy simán fel tudom tenni tölteni bármikor napközben.
Erősen gondolkodok egy ilyen készüléken. Látom, hogy ez sem tökéletes ahogy egyik sem, de azért jó lenne tudni, hogy elfogadhatóan működik az eustocknál vásárolt magyar romos készülék? Én nem szeretnék romolgatni vagy hasonlók. Megveszem és használni akarom, ennyi. Van valami különös nyűgje, bugja amire fel kell készüljek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Canon EOS DSLR topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest