- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Józsi212
csendes tag
válasz
Milestone2 #12098 üzenetére
Köszönöm hétfőn szolgáltató.
Hazai 30-as számról jöhet sms a telefonnal kapcsolatban Your Mi account verification code .... amit egy napon belül kéne küldenem ( ha igen hová) ? -
-
fene_vad
senior tag
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #12090 üzenetére
Egész gyakran frissült mondjuk mostanában a stable is. Nem is baj, mert használhatatlan kula volt.
-
bbéla
csendes tag
Akinek gond van a 64 Gb-os micro sd kártyával ezzel a progival formázza le FAT32-re és utána kezeli a teló
-
Józsi212
csendes tag
Sikerült feltennem Mi Recovery-vel a magyar romot (kínai bóti vót fenn).
Némi problémám van, az email fiókom összes kontaktját látja a névjegyeknél, a teló, a SIM kártyáról 3 névjegyet lát.
Hogyan tudom a SIM-en lévő telefonszámokat láthatóvá tenni?
Felhívnék néha valakit. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Milestone2 #12090 üzenetére
érdekes hogy már van 6.1.29 fejlesztői, nem értem akkor a telefon miért nem kínálja fel? pedig rákerestetek vele a frissítésekre és nem ad újat, 6.1.21-re mondja hogy legfrissebb
le is húzom amit linkeltél 6.1.29-t
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Gaabbaa #12089 üzenetére
Meg ha megnézed a multi stabil 7.1.3.0 a friss, kínai stabilból már 7.1.4.0
A stabilban nincs belsõ root, kb negyedévente frissül.
A fejlesztõi hetente frissül , van benne belsõ root.
Egyébként fejlesztõi magyarból is van újabb 6.1.29 [link]
Illetve fejlesztõi multiból is van 6.1.29 [link]
Most azért nincs frissítés mert ünnep van kínában. -
Norby86
őstag
Most pár nap használat után lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Az alkalmazás ikonok méretét nem lehet valahogy kisebbre venni? Másik, hogy ehhez az új EU fejlesztői 6.1.29 romhoz érdemes feltenni a Redmi Note 2 tool appot az akku idő javulása érdekében? Mert nincs viszonyítási alapom még hogy normál állapotban milyen hamar merül, és ezzel az appal milyen gyorsan. De itt biztos vannak olyanok akik ezt már tesztelték esetleg. -
Istuu15
senior tag
Az miért van, hogy telefonon a fórumot nem frissíti? Úgy értem, hogy megnyitom ezt a topicot az utolsó oldalra megyek, frissítem is és mégsem mutatja az új kérdéseket, kommenteket hanem az 1 hónapja írt kommenteknél tart . Próbáltam UC Browserrrel, Chrome-al az alap browserrel.
-
hojos
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Milestone2 #12073 üzenetére
De az online-on belul nem talalok testreszabast.. Csak a temakat.
-
hojos
aktív tag
válasz
Magnum_ #12068 üzenetére
Lehet ikont változtatni. Téma-Online-Testreszabás, Téma szerkesztése.
Itt lehet zár stílust, zár hátteret, ikont, háttérképet, csengőhangot, értesítési hangot, betűtípust, az állapotsort, az asztalt, az üzeneteket, a tárcsázót, a boot animációt és hangot cserélni, változtatni.
A szerkesztett témát lehet menteni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Milestone2 #12066 üzenetére
Nyilvan erted.. :-)
Miert vettek ki ezt az opciot? Megorjit a gyari kocka ikon.
Csak launcherrel tudnek ikont cserelni?Szerk. Lesz megoldas a gyari temakbol :-(
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, nem szeretnek semmilyen lauchert. Lehet a miui-ra valamilyen ikonpakkot tenni? Akar csak olyan, hogy ne negyzetesek legyenek?
-
yo.da
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék h a slow motiont tudja-e a eu stabil rommal? -
BalanceR
addikt
-
DJ Diablo
tag
Be lehet állítani valahol, hogy jelezzen free wifi hálózatokat? Sehol se találom.
-
Balcsix
senior tag
Egyébként mi a jó ebben a ROM cserélgetésben? Ha egyszer jól működik az eredeti miért kell belepiszkálni ?
-
Józsi212
csendes tag
Köszönöm a hétvégén megpróbálkozom valamelyik magyar nyelvü rommal. Ha nem megy fel, marad ami rajta van.
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok! Egy Redmi Note 2 telefon beszerzésén gondolkodom. Aliexpressen ki is néztem 123 dollárért. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire fontos ennél a telefonnál az OTA. Esetleg véleményeket várok, hogy megéri-e az árát a telefon, vagy esetleg van már jobb ár-érték arányban valami más? Előre is köszi!
-
Józsi212
csendes tag
Segítséget kérnék!
Érdeklődöm a mókolt Gear Best ROM-os Note2 -re (66.77.33.00 (LHMCNCH)Stable) telepíthető valamelyik magyar menüs ROM Mí Recovery-vel?
Mivel sok Kínai cucc van benne célszerű lehet telepítés után Wipe all data-nyomni, vagy elég a Wipe cache, majd a Wipe user data ?
Ha kell a Wipe all data az törli az IMEI számot is?
Köszönöm! -
Istuu15
senior tag
A Note 2-nek egyébként üveg a kijelzője? (Soha nem említik egyik review-ban sem)
-
Criminal017
őstag
Egy párszori tesztelés után a Xiaomi Power Bank kb. egy óra után kapcsol le azután, hogy a telefon kiírja a feltöltve szöveget. Szóval kb. "annyi fér még bele".
-
RVR400
veterán
válasz
tonerz #12032 üzenetére
Speciel én itt majdnem le lettem hülyézve, hogy közöltem, hogy vicc az egész, mert a 3 órát alig érem el a telóval. A 01.29-es multival sikerült egyedül majdnem 4 órát elérni (Antutu Battery Test alatt, wi-fin, SIM nékül).
(#12036) hojos: A Jiayu S3-at szerdán reggel vettem le a töltőről, most tettem fel tölteni. Nagyrészt mobilnettel használtam, játék ment rajta (Catapult Saga) 2.5 órányit, telefonáltam vele kb. 2 órát, volt kis navigálás is (kb 20 perc), most tettem fel töltőre 4 óra 40 percnyi képernyőidő után.
-
hojos
aktív tag
Sziasztok.
Én tegnap reggel feltettem a 7.1.3.0 Stabil romot, a BatteryCalibrationnal kalibráltam az akkut.
Egész napos WiFi, egy-két hívás, pár SMS és e-mail, netezés. Most 11%-on az akku, képernyő 4ó 9p, 1n 1ó akku idő.
Az hogy közrejátszik-e az akku kalibrálás nem tudom, de nálam eddig még egyik rom sem volt ilyen jó.
Egyébként eddig hibát sem találtam a romban. WiFI, bluetooth stabil, nem szakadozik. -
Xmister
senior tag
válasz
BalanceR #12028 üzenetére
A battstatnak semmi köze az akku kijelzéshez. [link]
"This file [batterystats.bin] is used to maintain, across reboots, low-level data about the kinds of operations the device and your apps are doing between battery changes. That is, it is solely used to compute the blame for battery usage shown in the "Battery Use" UI in settings. That is, it has deeply significant things like "app X held a wake lock for 2 minutes" and "the screen was on at 60% brightness for 10 minutes."It has no impact on the current battery level shown to you. It has no impact on your battery life."
Olyan sincs, hogy ROM telepítéseknél egy ideig pontatlan lehet. Nem a ROM felelős az akku kezeléséért, ez sokkal alacsonyabb szinten történik. A % visszajelzés sem tipp, hanem feszültség-érték alapján történik, az akku által jelzett gyári feszültség, és a rendelkezésre álló feszültség aránya egy bizonyos intervallumon belül.
Amiről itt mindenki beszél, az a legtöbb telefonnál igaz: a szoftveresen jelzett 100% után még képes az akku némi töltést fogadni. Hogy mennyit az minden típusnál más. Ez lehet szándékos a gyártók részéről, hogy egyes darabok közötti különbséget elfedjék, vagyis a rosszabul sikerült akkumulátorok se 98%-ot jelezzenek egy perccel feltöltés után. De lehet simán rosszul belőtt kalibráció is az akku kezelő firmware-ben, vagy a kernelben.
-
Huawei
tag
MIUI HU-s körben senki nem tapasztalt olyat, hogy pillanatokra elérhetetlen a telefonon? Ennyit szenvedi telefonnal még nem szenvedtem... Előtte Redmi 1s volt azzal is volt szívás az elején, de értelmes telefon lett aztán belőle, de ez elég gáz, hogy sorra küldi a szolgáltató az sms-t, hogy nem voltam elérhető... Itt a fórumon ajánlotta valaki, hogy a hálózattípust állítsuk fix 2G-re mert lehet a hálózatváltások során elérhetetlen a telefon, de úgy is csinálja. Hardveres gond lehet? Mert akkor hiába erőlködök a frissebb ROM-okkal.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok! Hogy tudom beallitani, hogy %-ban kiirja az akku toltottseget?
-
3u4ic
csendes tag
Nos, akárhogy is szenvedek nem sikerül normalis akksi idöt elérnem.Az egy dolog, hogy 3,5 óra SOT föle nem jutok, de még idle-ben is zabálja az akksit az már kiborító.Megprobáltam letiltani teljesen a mediaservert, de visszaáll valahogy és scannel megallas nelkül.Már ott tartok, hogy az sd-t is kivettem a telóból.Teleraktam mindent .nomedia fajlokkal, de az sem segített.Ha van valami ötletetek ne tartsátok vissza. 7.1.1.0 eu stable van rajta amivel jött
-
Milestone2
nagyúr
válasz
BalanceR #12028 üzenetére
Hibás kijelzéssel pont a Xiaominál találkozhatsz. Egyes készülékek (pl Redmi Note1 3G) miui7 óta fennálló betegsége a kikapcsolás után bármekkora akkutöltöttségrõl 0 vagy 1 % töltöttség kijelzés hibásan, megõrjítve a felhasználót...random jelenkezett, de folyamatosan, akku bevizsgálva, tökéletes...
...de a túltöltés mizériában igazad van.
-
BalanceR
addikt
válasz
bAtt001 #12027 üzenetére
Nem is neked címeztem, csak kiborítanak az ilyen visszatérő legendák, amik minden topicban fel-felbukkannak...
Hibás kijelzéssel még nem találkoztam,max, hogy nem 100%os akkutöltöttséggel lett ROM telepítve, és az akkustatisztika így egy ideig picit pontatlan lehet...
A rendszer próbálja megtippelni, hogy mennyi ideig fog működni a teló, és ő 100%-tól számol, ha 60%al telepítesz romot, a rendszer alábecsülheti... Ez pár nap alatt beáll. Vagy ha nagyon zavar ,manuálisan törlöd a battstatot, miután 100%ra töltötted... -
BalanceR
addikt
Ez a túltöltéses hülyeség megint....
Nem keresem vissza, ki hozta egyáltalán szóba, de, ennyi erővel azon is mehetne a matek, hogy vajon lapos-e a föld, vagy gömbölyő...
Mindig lesz egy-két túliskolázott, aki majd elmondja, hogy formázni kell a LI-Ion akkut, meg túl lehet tölteni, meg hogy jót tesz neki, a 100%ig lemeríted.... -
Istuu15
senior tag
A 28/29-es EU-s Dev romról van valakinek tapasztalata?
-
ztibor
senior tag
-
bAtt001
addikt
válasz
plaszy #12019 üzenetére
az csak azt jelzi hogy a töltő csatlakoztatva van, attól h ottvan a villámjek még nem biztos hogy tölt a telefon. igaz ennél a telefonnál 100% után is megy még bele a nafta, valami nem lett hibátlanul implementálva. nemkell miatta aggódni amikor tele lesz az akku az elektronika le fogja kapcsolni az áramfelvételt, úgymond hülyebiztosra vannak már ezek tervezve kb
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Olvastam, hogy a töltő engedi az akksi túltöltését, ezt most meg is figyeltem, tényleg 100%-on van az akksi, de a kis villám jel még mindig ott van, tehát ergo tölti. Ez elméletben menne a végtelenségig, amíg kap áramot? Tehát a kis villám jel sose tűnne el, és nem is figyelmeztetne semmi kiírás, hogy "Akku feltöltve" vagy ilyesmi?
-
han_lev
senior tag
válasz
Milestone2 #12000 üzenetére
Opp..
Köszi a linket.. így könnyebb.. -
grafnet
veterán
válasz
konigjanos #12013 üzenetére
Új év van odaát!
Valószínű, meg a következő is, mert 7-14-ig minden megáll. -
konigjanos
senior tag
A heti eu frissítés elmarad?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #12000 üzenetére
Én is így láttam, akkor már ketten vagyunk
SMKB: Nekem is ez volt a gondom azért mentem az eu stabilra. ott minden rendben
-
plaszy
őstag
-
Norby86
őstag
Van egy nagy problémám, gondoltam megírom, hátha valaki használja ugyan ezt a programot és tudna segíteni. Szóval már az előző telefonomba használtam a "ViPER4Android Audio Effects" nevű programot hogy sokkal szebben szóljanak a zenék a telefonomon. Viszont itt Note 2-n, a jelenlegi 6.1.29 rommal hiába telepítem fel a hang drivert amit a program fel ajánl, azt írja "No supported" tehát nem működik semmilyen beállítás benne.
Használja valaki ezt a programot aki tudna nekem segíteni hogy miként lehetne működésre bírni? Nem tudom a rom miatt nem megy, vagy esetleg valami bekavar a háttérbe? Elég furcsa....pedig a BusyBox-ot is feltettem amit a program igényel. -
plaszy
őstag
Facebook hiba, kilép (62.0.0.42.77) 7.1.3.0 Stabil Rommal, újratelepítés sem segített.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
antal750 #12002 üzenetére
Az a visszaállítás szempontjából utoljára telepített ROM...
Akkor másképp írom, bemész a Settings/Beállítások About phone/A telefonról almenüjébe és amit ott kiír MIUI verziónak, arra vonatkozik. Factory Reset után erre a verzióra "áll vissza" mintha most telepítetted volna "szűz rendszerként"... -
antal750
aktív tag
válasz
Milestone2 #11997 üzenetére
Csak wifin keresztül frissítettem
-
loosht
senior tag
válasz
Gabó75 #11996 üzenetére
Milyen 7.1.13? Lemaradtam valamiről?
Tegnap feltettem próbaképpen - a témák testreszabhatósága miatt - a 7.1.3-at. Reggelre 25%-ot merült a telefon. Csak az idő 60%-át töltötte alvó állapotban, ami már csak azért is fura, mert nem volt wakelock. Túl sok ingerenciám nem volt nyomozásba kezdeni, így ment vissza a mentésem, amire rátoltam a stabil rom téma appját.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Háború Izraelben
- Villanyszerelés
- Hobby rádiós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest