- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
body007 #9937 üzenetére
Megrendeltem akkor ezt.
Nem örülök, hogy ugrik a gari, de alsó hangon egy hónapot töltene kínában a telefon, de lehet 3 hónap is akár, ehhez meg semmi kedvem.. Sok a macera vele.
Neten olvastam, hogy többeknél is meghalt a beszéd hangszóró a telefonban, lehet, hogy széria hiba lesz... :S
-
csocsoszán
őstag
válasz
body007 #9860 üzenetére
Akkor írnám az én esetem! Régebben történt, hogy a Gmail fiókomban (mivel meg lehet nézni,visszamenőleg is.) Indiából léptek be. Csak néztem. Semmi kárt nem csinált, de simán pár kattintással kitörölhetett volna mindent! Sőt régebben tudtam egy telefonszámot (emelt dijjasat
Ahol ha megadom az email címet 6 órán belül küldik a belépő kódot. Tudom küldik az idegen helyről belépés figyelmeztetőt. Haha mire észbe kapsz kitöröltek mindent!
Jobb ha több helyen is megvan. De mindenki saját döntése. (túl sok mindent megéltem már.) -
randras_83
addikt
válasz
body007 #7340 üzenetére
hehehe....amúgy igen..minek nyúl hozzá az akinek lövése sincs arról, hogy mit csinál. legalább olvasna.
Amúgy próbálkozni@(#7342) sunnyi: engedély van adva a messenger-nek?
-
-
Klara_
őstag
válasz
body007 #6109 üzenetére
Thx, PC-n a Total Commanderrel megcsinaltatom.
Ha telefonon toltom le direktben akkor kellene, hogy a TWRP megcsinalja, de nem..
Evvel az Md5 checker nevu cuccal kuzdok most androidon ez mukodik. Viszont baromira orulnek, ha mar van ilyen funkcio a TWRP-ben akkor tudnam hasznalni. 3mas ujraindias menubol nekem megint nem megy a recoverybe ujraindulas MIUIHU-n az uj ROM-al. -
ztibor
senior tag
válasz
body007 #3858 üzenetére
Köszi, és ezt az engedélykezelőt hol találom? Mert ha a securityben található permission az, akkor ott az állítási lehetőségeknél minden szürke és nem engedi állítgatni...
mondjuk egy ébresztő app-nak nem lenne baj ha a háttérben is menne...
Upd: közben az előző hsz alapján az akku kezelésnél átállítottam állandóra, remélem ez megoldja
Köszi a segítséget :-)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
body007 #3259 üzenetére
Ettől még visszavonták. Csak az az érdekes, hogy azt írják hogy:
(leo, ferrari, libra, armani delayed)
de a Hermes-t nem említik... -
fengsuhi
csendes tag
válasz
body007 #2751 üzenetére
Az app indításánál megkérdezte, hogy bekapcsolhatja-e a bluetooth-t, és az app engedélyei között is accept-re volt állítva a kékfog. Most engedélyeztem neki az összes dolgot a securityben (nem hiszem, hogy a kontaktok, a pozíció vagy híváslista fontos a párosításnál, de ki tudja), mégis ugyanaz történt. Autostartot is adtam neki, de semmi.
(#2753) DougButabi: ha nem írok be semmilyen számot, inaktív marad az OK gomb.
-
Siffredi
senior tag
válasz
body007 #2322 üzenetére
220 dodó nem rossz, bár giztop-on 210-re jön ki a prime, igaz, nem jár hozzá kiegészítő...
Egyébként egyre szimpatikusabb a prime, úgy tűnik, kevesebb vele a probléma, és az üzemideje is jobb. Bár lehet csak az arányok miatt csalóka, a legtöbb embernek a 16 gigás verzió van...
Szerk.: bár jobban belegondolva, még mindig nem vagyok benne biztos, hogy mwgéri a 14k felárat a prime...
-
-
deadbody
tag
válasz
body007 #1611 üzenetére
Én is úgy döntöttem eustoctól rendelem inkább, tegnap azt írta mától lesz elérhető, gondolom ma kerül fel az oldalra.
Mellesleg eustocktól telefon mellé jár ajándék szilikontok mint kínai shopok esetén, vagy sem? (Nillkin tok úton van de nem tudom mikor ér ide, addig jó lenne valami védelem rá) -
-
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
body007 #1152 üzenetére
Válasz máshonnan:
MTK engineering mode-ba belépsz
belépsz MTK settings-Connectivity-CDS information-Radio information-Phone1 vagy Phone 2
standard AT parancsok
AT +EMGR=1,7,"imei szám az 1-es telóhoz"
AT +EMGR=1,10,"imei szám a 2-es telóhoz"
ne felejtsd a space az AT és a + jel között!
minden újabb mtk telón műxik!Nekem magas, de biztos van aki érti.
-
válasz
body007 #1152 üzenetére
Akkor valószínű, hogy a MUT még nem támogatja az IMEI mentést.
Milestone2-vel egyetértek, akkor valószínűleg a webshoposok teljes gyalulással flashelték fel a "rendszerüket" ezt az hoki romot...
Ebben az esetben Format all + download módban tolták fel a romot, ami azt eredményezhette, hogy törölte az imeit.. amit ők akkor kézzel visszaraktak.
De ez minden telepítésnél sajnos el fog menni :S
Feltételezés egyelőre. És csak akkor néhány esetben érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Politika
- Milyen SSD-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest