Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz loosht #10557 üzenetére
Teljesen félreértettem a kérdésedet. Valóban ahogy az előttem szólók írták, a zárképernyő hátterét simán úgy lehet módosítani, hogy galériában ráböksz a képre, menü, beállitás háttérképként és itt kérdezi meg, hogy zárképernyő, rendszer háttérkép vagy mindkettő legyen...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz loosht #10633 üzenetére
Tudom, hogy ismerlek valahonnan... de amit írsz, az neked megy, másnak nem fog...nincs ilyen mély tudásunk.
Mindaddig, míg valaki custom ROM-on marad, addig nem zárul. Ha egyszer véletlenül felkerül rá egy gyári ROM, az zárja.
Ahogy Vagyula írta az előbb, mostanra úgy készítik a MIUI ROM-ot, hogy ha belenyúlsz feltelepedik ugyan de csak bootloopot kapsz, rendszert nem.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
veterán
válasz loosht #10862 üzenetére
Nem tudom mikor felejtitek már el ezt a marhaságot. Töltéssel/merítéssel nem tudsz kárt tenni az aksiban, mert az elektronika szabályozza.
Természetesen elektronika szabályozza a töltést, de a telefonokban lévő elektronikát nem a Nemzetközi Szabványügyi Hivatal készíti
Minden telefonnak más elektronikája van, a Xiaomi Redmi Note2-nek olyan jutott, ami engedi a túltöltést. Itt már mindenki észrevette, hogy ha 100 %-os töltési szint elérésekor nem húzzuk le a töltőről a telefont 1-2 óráig, akkor tovább töltődik és utána akár 15-45 perc használat után is 100 %-os töltöttséget mutat a telefon.
Más telefonon ilyet én még nem tapasztaltam, ezért kezdtem méricskélni az akkut és bizony voltmérővel rámérve azt találtam, hogy egy óta túltöltés után a cella (terheletlen) kapocsfeszültsége 4,42 Volt! A Li-Poly akkuk pedig nem nagyon szeretik a 4,25-4,3 V feletti feszültséget.
Ezek után ismertesd légy szíves, hogy miért marhaság, amit írtam
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz loosht #10873 üzenetére
Igazából én se a vitára gyúrok, csak van akinek az fontos, hogy a telefonja aznap sokáig bírja (az akku élettartama meg nem érdekli), másnak meg nem fontos az, hogy egy töltéssel meddig bírja. Akinek nem létkérdés a napi hosszú üzemidő, az ki tudja tolni az akku élettartamár jópár hónappal, azzal hogy nem tölti 100 %-os töltöttségre, hanem korábban lehúzza a töltőről.
2 éves korában eddig minden telefonomnál (és laptopomnál) észrevehető volt, hogy az akku már nem a régi, szóval nekem olyan tapasztalatom van, hogy érdemes kímélni az akkut (még ha csak 10 dollár az ára, akkor is).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
adrian94
őstag
válasz loosht #12335 üzenetére
Ezt, hogy érted ? Hol találom az automatikus indítást ?
(#12336) Raruh
"A Biztonság app-ban az indítópulton belül engedélyezd az alkalmazást."
Ezt hol találom ?
(#12360) Saint_
Azon belül csak ezek vannak : Óra, Hangrögzítő, FM Rádió, Számológép, Fájlkezelő, Iránytű, Hibanapló, Letöltések, QR Kód olvasó, Mi Remote.. Vagy ide kell berakni azokat amiről akarok kapni értesítést ? Nem nagyon értem..
[ Szerkesztve ]
-
-
Norby86
őstag
válasz loosht #13155 üzenetére
Na erre még azért lehet szükségem lesz. Már ha valaha játszom ilyen játékkal, mert elég ritkán játszom, de amennyire fejlődik a technika, még előfordulhat.
Nekem most ez a Screen Mirror is nagyon tetszik, mert előző telefonomban nem volt most pedig full hd-ba nyomom a tv-re a telefon képernyőjét. Viszont kár hogy a hangot hálózaton nagyon gyérül viszi át.Más: Mivel szeretek több romot is kipróbálni, gondoltam ránézek miujság a xiaomi.eu-s 7.1.3 gyári rommal és meglepődve tapasztaltam hogy már van belőle 7.1.4 is, ami szintén nem olyan régen jött ki. Viszont sajnálattal láttam azt is hogy ebből még nem készült el az EU-s változat, csak a kínai/angol gyári. Mivel nekem meg fontos a magyar nyelv, ezért nem teszek vele egy próbát, de akit érdekel az ITT eléri.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Raruh
tag
válasz loosht #13351 üzenetére
Utólag is elnézést kérek a figyelmetlenségért, velem is előfordul, hogy egy hosszabb nap után csak végigtekerem a 40-50 új hsz-t mint egy zombi, és alig várom, hogy bedőljek az ágyba
Szóval köszönöm szépen mégegyszer, megy is fel rögtön, aztán tesztelésRaruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
-
pitju76
tag
-
DaWe94
senior tag
-
BalanceR
addikt
válasz loosht #13459 üzenetére
Egy tipp: Én ezt a filet :Media_Profiles.xml másoltam be a system/etc mappába RW, R,R jogokkal (0644)
Ennek az az eredménye, hogy bukjuk a lassított módot, viszont a HDvideó fényviszonyoktól függetlenül fix 60FPS, persze sötétben a videó is sötét lesz, mert fixálja az ISO-t 100 körül videózáskor, talán ezt az XMLt mókolva elérhető lesz a 4K....
mehet ez is a zipbe.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest