- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #10599 üzenetére
Kicsit gondolkodtam és rájöttem,hogy kellett ez a telefon. Szerintem nagyon király lett, de az alap Note 3 feleslegessé vált. Bármennyire nem tetszenek a xiaomi húzásai mostanában, a redmi3-ra váltást kivertem a fejemből most.. ez a snapis note 3 megfogott.
-
konigjanos
senior tag
válasz
csocsoszán #10584 üzenetére
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlásán gondolkozom. Meg tudná valaki mondani, hogy [EZ] az app megy rendesen? (rendes fps-el vesz fel)? Illetve lehet Xposedet telepíteni?
Köszi.
-
-
Zsocó
aktív tag
Qualcomm chippel frissítve érkezik a Redmi Note 3 Pro
-
Alert89
tag
válasz
Graphics #10591 üzenetére
Szia, igen, nagyon részletesen, viszont mégis van egy kérdésem:
van olyan magyar nyelvű ROM amelyiket a MiRecoveryvel is fel lehet telepíteni? A megadott linkeken levő ROMok mindegyikénél azt írja, hogy csak TWRP-vel lehet feltelepíteni, a leírás viszont a MiRecovery-vel való telepítéssel kezdődik (ami a gyári ROM-al működik is).
Köszi a választ.
-
-
Alert89
tag
Sziasztok, mától én is egy ilyen telefon tulajdonosa lettem, viszont nekem a kínai verzió jutott és szeretném ezt lecserélni egy olyan verzióra, amelyiket lehet OTA-n is frissíteni és van benne magyar nyelv is. Köszönöm segítségeteket!
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #10555 üzenetére
Hehehe thats suxx..
Remelem nalunk is bevezetik, igy kell elcseszni egy jo brandet. -
válasz
BalanceR #10580 üzenetére
Futópadon számoltam már utána a sima MiBand-nek, 100 lépésenként 0-1et tévedett kb, azért annyira nem rossz
Amikor a kocsi megfeküdt és a vasútról volt hazaséta pár kilométer (olyan 3.6 kb.), google maps-hoz összemérve max 100 métert tévedett.Mondjuk így 1.5 év után már elengedte magát, szó szerint, leesett az előlapja, a pillanatragasztós kúra után meg nagyjából 1000x-es távot mér. Sajna ennek megszoktam a színes értesítő ledjét, a többi csak fehér ledes, így amíg ez húzza, értesítésekre marad.
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap ota vagyok tulaja egy ilyen gyonyorusegnek. Egy problemam viszont van vele, ami nem sokkal elottem is baj, hogy a 32Gb-os MicroSD-t em tudom vele megetetni. NTFS, ext4 fajlrendszert nem latja, csak a fat32-t. Gyari miui rom 7.1. Mit csinaljak vele, hogy formazzam hogy ne fat32 legyen, de lassa a telo?
Koszi -
csocsoszán
őstag
válasz
konigjanos #10582 üzenetére
Nekem is 64-es kártyám van. A tool használata nagyon egyszerű ha jól csinálod működni kellene. Ment és alkalmaz, indítás elfogadása, formázás, felcsatolás, indító pultban engedélyezed, újraindítottad. Jó kék legyen.
-
konigjanos
senior tag
Segítsetek légyszi! ( próbáltam visszaolvasni )
vettem egy 64-es sd kártyát. note 2 tools nem tudta megformázni, asztalin megformáztam külön programmal ext4-re, erre nem látta a telefon,se a windows. visszaformáztam fat32-re, most látja a teló, de nem látja a twrp, és nem tudok menteni-visszaállítani. mit csináljak? ( a hibaüzenet: unable to mount sd ) -
BalanceR
addikt
válasz
Ezekiel Ston #10577 üzenetére
Hát a lépésszámlálót kb felejtsd el, kb semmire sem jó, egyszer kipróbáltam három különböző kütyüt, meg két telefont lépésszámlálás szempontból, mind az öt teljesen más értéket mutatottt, és nem kis kilengésben...
A pulzusmérés hasznos lehet, de az sem 100%os pontosságú,főleg,ha mozog az ember , szóval szerintem az sem szól a vásárlás mellet...
Az értesítések hasznos, jó dolog,talán azért megéri, feltéve, hogy a teló is úgy akarja, és nem szakad meg gyakran a BT kapcsolat ...( sokan panaszkodnak rá)Kérdés, hogy mennyiért jutottál hozzá, ha 5K környékén, annyit megér szvsz..
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
DaWe94 #10575 üzenetére
Nana...offolni azt csak én tehetem, mert akkor csak engem köveznek szarrá a rózsazsínek
Visszakanyarodva a topic alapvető témájához a telefonhoz
Ki az aki használ ehhez Mi Band 1S karpántot?
Én most rendeltem 2db-ot magamnak és feleségemnek.
Neki mert mindig parás a vérnyomása miatt, magamnak meg csak úgy, mer óccsó designes, meg jó látni edzések után hogy mennyit ütöttem a másik fejére
Szóval kérdés hogy ki használ ilyet és mik a tapasztalatok? -
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #10574 üzenetére
Mindig is ótvar volt a trémobil.
-
wittman
aktív tag
Találtam megint bluetooth hibát, de ez mindegyik 6.1.11-esben tapasztaltam Eu multi és Miuihu-ban egyaránt.
Ha bluetooth headset van párosítva, akkor nem a headset mikrofonját használja, hanem továbbra is telefon alsó mikrofonját. Ezt ma leteszteltem hangrögzítővel is és sajnos tényleg így van. Azért kezdtem nyomozni, mert sokan panaszkodtak ma, hogy alig hallanak, ha bluetooth headset-el beszélek velük. Imádom ahogy fejlesztik ezt a Miui ROM-ot. Természetesen teszteltem más telefonnal a bluetooth headset-et és ott minden OK volt.
Ezt használom: Arctic P311 stereo BT headset Miuihu 5.12.10-es ROM-nál még jó volt!
-
-
grafnet
veterán
Nekem is le volt fososodva a T délelőtt Szegeden és környékén.
-
EU romnal kepernyozarat hogy lehet kikapcsolni?
-
loosht
senior tag
Vicces, ahogy töltők-nek van fordítva a charges az engedélyeknél.
Elég bosszantó, hogy az értesítési sávban csak az appok ikonja jeleníthető meg! Korábban direkt ezért írtam egy appot (a lényeges infót ott jeleníti meg), erre ezen a romon meg nem lehet használni teljes értékűen.
-
loosht
senior tag
válasz
varadigabor #10561 üzenetére
És tényleg! Köszi!
MIUI 5-ben is megkérdezte, csak nem az alkalmaz-ra nyomás után, hanem előtte. Logikusabb is.
(#10564) Milestone2: Igen, kerestem ott is, csak az zavart meg, hogy az alkalmazás után kérdezi csak meg, hogy minek akarom beállítani.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
loosht #10557 üzenetére
Teljesen félreértettem a kérdésedet. Valóban ahogy az előttem szólók írták, a zárképernyő hátterét simán úgy lehet módosítani, hogy galériában ráböksz a képre, menü, beállitás háttérképként és itt kérdezi meg, hogy zárképernyő, rendszer háttérkép vagy mindkettő legyen...
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #10559 üzenetére
előző verziókban simán ment a galériából
-
BalanceR
addikt
CM13 prealpha hamarosan...
-
Befutott a Redmi Note 3 Qualcomm verzió.
"A Xiaomi bejelentette az új Redmi Note 3 verziót. A MediaTek Helio X10 chipset helyett ebben az új Qualcomm Snapdragon 650 ketyeg. (További infó kütyünyelven: 64-bit 1.8GHz hexa-core CPU, Adreno 510 GPU, X8 LTE és VoLTE támogatás).
A másik nagy változás: 13mpx helyett 16mpx a hátsó kamera!
Úgy tűnik más nem változott." -
loosht
senior tag
Évek óta miui-t használok, de most nem értek valamit. Tegnap jött meg a telóm, fel is tettem a 6.1.11 eu-s verziót. Nem lehet a képernyőzár hátterét megváltoztatni. Nincs ilyen opció sem a témáknál, se a galériában. Ezeken a romokon nincs ilyen? Én anno amiket portoltam mindben volt, igaz azok MIUI 5-ösök voltak. Megtenné valaki, aki ugyanezt a romot használja, hogy megnézi?
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #10555 üzenetére
na szép
-
válasz
Terentius #10548 üzenetére
Ilyen amikor az ember mindenért a miui-t hibáztatja
Zárójelben jegyzem meg, h mióta megvan a teló mindig frissítettem és soha nem volt semmi baja. Pedig állandó bt kapcsolat, 2 sim, mobilnet, mindenló.... megy rajta. Estére 50% körül merül, és? Felteszem a töltőre, reggelre meggyógyul -
Terentius
őstag
HELP!
Feltettem a tiszta romot,de a twrpből a restore pontból visszatenném a pár nappal ezelőtti teljes rendszer mentésemet, de ezt írja Eannot restore system -- mounted read only.
-
Milestone2
nagyúr
-
Terentius
őstag
válasz
WhiteWalker #10546 üzenetére
Nee b@sszatok
Én meg nyomom fel az új romot. Kész. -
-
beers
addikt
Nekem a note 2 előtt egy kingzone n3+ volt!
A xiaomi ahhoz képest makulátlan, mindenféle szempontból! -
Terentius
őstag
Na úgy néz ki ez a 6.1.11 frissítés is egy kalap szar. Az imént elment a mobilnet, eldobálja a netes simet.
Melóban vagyok, még szerencse, hogy volt az sd-n egy 5.12.31 eu rom. Csinálok egy clean installt, mert valami miatt a a korábban belakott romomat nem engedte a wipeok után a restore menüben visszatenni, az install menüben pedig nem lát .zipet. Mi van?
Szerk: úgy értem, hogy az sd-n lévő twrp mappában lévő backupot nem látja,de a sima zipet igen. -
-
D4ni
őstag
válasz
randras_83 #10537 üzenetére
Nálam már az kiverte a biztosítékot, hogy megvettem a sima note 2-est (nincs egyébként vele mostmár nagyobb gondom. De az hogy rá 2-3 hónap jön a prime és arra is 2-3 hónapra rá jön a note 3 az már nálam samsung style. Hála az égnek ebben az árkategóriában legalább használhatók a miui-s telefonok .
Nemrég volt alkalmam a nexus 6-hoz (moto) szép, jó meg minden de a gyári droid sem kellene, max nagyon fain fícsörökkel (viszont akkor már ott a cm). Ja, és nincs egyikben sem egykezes mód... ami azért 6 colon genyóság.
-
DaWe94
senior tag
válasz
randras_83 #10537 üzenetére
azt olvastam,hogy nyitott a BL
-
randras_83
addikt
ez nem gáz, ez szopólollel
Kezdenek felnőni a Xiaomi-sek, szépen beállnak a nagy gyártok sorába szvsz, az átmeneti időszak tuti gáz lesz, aztán később meglátjuk. Amúgy a Redmi 3 is zárt BL-vel jön??
@(#10538) DaWe94: mondjuk én most OPO-ra váltottam, utána meg megyek vissza a Nexus vonalra, csak vannak körülöttem akiket érdekel.
köszi az infot.
-
D4ni
őstag
válasz
Milestone2 #10533 üzenetére
Ha lenne az alap miuiban magyar, és közel hibátlan állapotú lenne akkor semmi gond, de addig ez gáz.
-
válasz
Milestone2 #10530 üzenetére
Akkkor nem frissitek. Vagy hogy akarjal bezarni?
S eljon vala az ido, amikor hivatalos Xiaomi lesz EU-ban?
Mert ez kb affele tart.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Milestone2 #10533 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, ha hibátlan, legalább stock android közeli rendszereket fejlesztenének.
-
D4ni
őstag
válasz
Oszt mér??.?.... Miért csinálják...
-
DaWe94
senior tag
válasz
Go home xiaomi, you're drunk...
-
Milestone2
nagyúr
És hogy ne csak a Redmi Note 3 tulajdonosok szívjanak, itt egy mai hír, friss ropogós reggelre:
BOOTLOADER HIVATALOSAN BEZÁRÁSRA KERÜL Mi4c és MINOTE és MINOTEPRO készülékeken. -
varadigabor
senior tag
válasz
csocsoszán #10528 üzenetére
Ennél nagyobbat ?
Sokan erre is azt mondják hogy túl nagy
-
varadigabor
senior tag
Lehet valahogy állítani hogy a mi band-et ne dobja le a bluetooth ha sokáig le van zárva a telefon? jó lenne ha rezegne ha hívnak
(#10506) johnahex :Telefontokot én Ebay-ről rendeltem.Ipaky 1200 Ft volt kb., (edzet üveg mondjuk lehet nincs hozzá) Ha nem sürgős 2-3 hét alatt megjön. Rendeltem 3 félét, majd írok véleményt ha meg jön mindegyik.
-
D4ni
őstag
válasz
Mephistoone #10525 üzenetére
Mindenkinek:Egyébként mikorra lenne várható "esetleg, talán, véletlenül" 6.0? Láttam pletyiket, hogy nem tuti hogy megkapja.
-
bbéla
csendes tag
válasz
csocsoszán #10450 üzenetére
Igen fizettem én is ÁFÁ-t + postának 2000-et, ma vettem át és így van. NAV-os meg postás emberekkel beszéltem, volt egy értelmesebb azt mondta privátba, hogy ki van adva nekik hogy ami EU-n kívülről jön azt vámoltatni kell ha a 22 EUR érték felett van. A 22 EUR-t szállítási meg minden egyéb költséggel együtt kell érteni.
Nekem jó fejek akartak lenni a kínaiak és ráírták a 22 EUR-t a csomagra érték megjelöléskor, de hát nem jött össze. -
-
-
válasz
WhiteWalker #10484 üzenetére
Gondol el, ül a vietnami otthona Xiaomijával, egyik vietkong belinkeli, hogy nézd itt egy oldal, ahonnan Xiamihoz romokat lehet letölteni.
Mit mondanak egymásnak?
Tényleg felraktok ilyen magyar oldalakról mindenféle romokat? Asztakurv@picsába...már bocsánat...
-
DaWe94
senior tag
-
Terentius
őstag
Ráfrissítettem az 5.12.31 eu-ra OTA-n. Kell ilyenkor wipe cache vagy valami más?
-
-
loosht
senior tag
válasz
Milestone2 #10502 üzenetére
Már a rom se ment fel, nemhogy a su! Nem gáz, feltettem a twrp-t. Most mehet fel a rom és a su.
-
johnahex
tag
az eustock egész korrektül levágta note 2 árát, habár, most még nagyobb a difi a prime és a sima között.
de természetesen nincs náluk raktáron telefon, szép kis "üzlet"
viszont a hozzá való tokot jól megdrágították -
kisbago
aktív tag
Erről a romról mit lehet tudni?
Stabil? [link]
-
RVR400
veterán
válasz
csocsoszán #10501 üzenetére
Ha tudnád, mennyi áthúzott garilevéllel találkoztam eddigi javításaim során. Meg mennyi lett kidobva, amikor szarrá lett törve egy-egy érintő meg kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest